Ga naar inhoud

Nieuwe speakers: welke?


Aanbevolen berichten

Ik heb een creative 5.1 Live geluidskaart en nog ouwe boxen. Tijd om te vernieuwen. Ik heb ongeveer 100 / 150 euro. Wat zijn goede boxen, waar moet ik op letten en welke moet ik zowieso niet nemen?? (Het liefst heb ik een set wat gebruik maakt van die 5.1 optie. Of is dat een andere prijsklasse?!) bvd,
Link naar reactie
  • Reacties 61
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Die lijkt me zeker wel wat. ik zag alleen voor 69 euro hetvolgende: Speakers Creative FPS 1600 4-point. Is het verschil tussen 4-point en 5.1 nou zo groot? Kan iemand uitleggen waarom die 5.1 2 keer zo duur is? (of staat het allemaal in de CT van deze maand? dan koop ik die wel een keer)
Link naar reactie
Speakers Creative FPS 1600 4-point Four Point Surround Systeem, ideaal voor SB Live kaarten! (art.4727) € 69.00 incl. BTW (€ 57.98 excl. BTW) Speakers Creative Inspire 5300 Dolby 5.1 Dolby® Digital 5.1 Speakerset,ideaal voor Live of Audigy (art.4765) € 149.00 incl. BTW (€ 125.21 excl. BTW)
Link naar reactie
Op [url=http://www.tomshardware.com/video/02q1/020325/index.html]Tom's Hardware Guide[/url] staat een test van 13 4.1 en 5.1 speakersystemen. In de lage prijsklasse gaat de voorkeur uit naar de Logitech Z-540, al scoren de Inspire 5300 en FPS 1600 ook goed. Naar aanleiding van deze test heb ik gekozen voor de Logitech Z-540, die bij [url=http://www.comptechworld.nl/nieuwshop/winkel_37.shtml] CompTech World[/url] € 85 kost. In de hogere prijsklasse komt de Altec Lansing 641 als beste uit de bus. Ook om te zien een prachtige set. Maar ja, bijna € 400 is mij toch te gortig. :-? Als ik mijn speakers heb (en mijn nieuwe PC met een Creative Audigy geluidskaart) laat ik nog wel weten wat ik er van vind. Wim.
Link naar reactie
[quote:3cf4358f43="WeBe"]Op [url=http://www.tomshardware.com/video/02q1/020325/index.html]Tom's Hardware Guide[/url] staat een test van 13 4.1 en 5.1 speakersystemen. In de lage prijsklasse gaat de voorkeur uit naar de Logitech Z-540, al scoren de Inspire 5300 en FPS 1600 ook goed. Naar aanleiding van deze test heb ik gekozen voor de Logitech Z-540, die bij [url=http://www.comptechworld.nl/nieuwshop/winkel_37.shtml] CompTech World[/url] € 85 kost. In de hogere prijsklasse komt de Altec Lansing 641 als beste uit de bus. Ook om te zien een prachtige set. Maar ja, bijna € 400 is mij toch te gortig. :-? Als ik mijn speakers heb (en mijn nieuwe PC met een Creative Audigy geluidskaart) laat ik nog wel weten wat ik er van vind. Wim.[/quote:3cf4358f43] Na het lezen van Tom's test ga ik denk ik ook voor de logitech Z540. Met name omdat de 5300 erg duur is en het niet zo geweldig met mp3's schijnt te doen. Ik kan alleen de Z-540 nergens vinden. Beide favo pc zaken (Norrod, Funprice) Bedankt voor het advies dude!
Link naar reactie
[quote:ba16cecee2="Yellowman"]Ik heb niet zulke goede ervaringen met bestellen via internet en wil er toch langs kunnen gaan wanneer iets kapot is e.d. Het nadeel is nu dat deze boxen bijna nergens in Twente te krijgen zijn :( Ik blijf nog wel even zoeken[/quote:ba16cecee2] Mijn boxen waren verstuurd vanuit engeland geloof ik en ze zijn perfect aangekomen, ze zitten ook goed ingepakt in karton.
Link naar reactie
Die van 150 euro is de creative 5300. Ik wil niet bestellen omdat ik het een keer met een brander heb gedaan. Dat ding ging naar de klote en het duurt dan heel lang voordat het vervangen wordt. Liever iets in de buurt waar ik meteen langs kan gaan. Weet iemand heel toevallig een zaak in Twente waar je de Logitech Z 540 kan kopen? Anders toch maar weer eens proberen te bestellen.
Link naar reactie
Kijk eens hier voor de [url=http://www.comptechworld.nl/service.html]servicevoorwaarden van CompTech World[/url]. Lijkt me dat je die gok wel kunt wagen. Ik doe op zakelijk gebied al weer een tijd zaken met ze en kan er niets negatiefs over zeggen. Ik verwacht ergens volgende week mijn boxen. Kan je dan nog wel laten weten hoe ze aangekomen zijn en hoe ze bevallen. Wim.
Link naar reactie
Kijk op de [url=http://www.comptechworld.nl]homepage van CompTech World[/url] (ff wachte...) en kijk rechts bovenaan. Daar staat (animatie): levering onder rembours € 5 (trouwens ook niet veel) en bij vooruitbetaling of eenmalige machtiging € 0. CTW is dan misschien niet de goedkoopste, maar als er geen verzendkosten bijkomen dan kan dat op kleinere zendingen net dat verschil uitmaken (sommige bedrijven rekenen behoorlijke bedragen!). Suc6. Wim.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...