Ga naar inhoud

anoniem

Lid
 • Aantal items

  902
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door anoniem

 1. Bestaat er misschien nog een andere (W10)5 knops muis waarmee je met 1 hand kan selecteren knippen en plakken?
 2. Windows 10 Driver voor Microsoft intellimouse optical USB en PS /2 Is hier al een driver voor aangemaakt of bekend ?
 3. Hoe haal ik verwijderde bestanden terug op ?
 4. ik wil een snelkoppeling rechtstreeks naar mijn Facebook Account ?
 5. Ik wil de automatische synchronisatie uitzetten en mijn contacten aanpassen op Google om ze vervolgens naar mijn telefoon te synchroniseren. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik gebruik een Android toestel en heb hiervoor een iphone gehad
 6. Waar vind ik mijn gescande foto's terug op mijn Huawei P 9 ligt?
 7. Heb wek verbinding met wifi maar krijg geen internet. Beveiligingscodeprobleem
 8. Wat is de waarde van een Dell latitude e566
 9. Mijn Sitecom NAS md 254 is gecrasht maar de HDD is nog goed alleen niet benaderbaar. in een andere md waarschijnlijk wel en dan is de data te recoveren.\ iemand zo'n Nas ter beschikking. Ik heb al een knoppix rescue disc met linux geprobeerd maar dan zegt de bestandsbeheer dat de schijf schrijfbeveiligd is. Na nader onderzoek en wat uitproberen blijkt de voeding van de NAS niet meer werkt en met eenzelfde andere voeding werkt het systeem weer gewoon en is de schijf weer benaderbaar. Oplossing is dus al gevonden.
 10. Ik probeer een dvd te kijken via mijn televisie, maar dit lukt niet
 11. Goedemiddag Toolman, ik krijg hoegenaamd geen foutmelding. Voordien stak ik mijn cd-rom in, en dan vond ik die terug in deze pc onder wisselbareschijf, nu krijg ik helemaal niks. Mvg,Anna
 12. mijn thrust master zonder cd doet het alleen bij controlle niet bij games en dergelijke. hoe kan ik mijn toetsen bord en muis bij games vervangen door mijn controller?
 13. Ik heb een duo set van ASUS, toen ik ze net binnen kreeg werkte alles gewoon prima, toen ben ik een weekje weggeweest en toen ik terug kwam deden ze het niet meer. Er staat nu onbekend netwerk geen internet toegang bij. Nou heb ik hem wel weer een keer aan de praat gekregen, door eerst de kabel direct vanuit mijn router in mijn laptop te doen en daarna de kabels terug in de homeplugs, maar dit werkt nu ook niet meer. Wat kan ik nu nog doen?
 14. Hoe krijg ik bestanden van Wordpad naar Excel bestand ?
 15. hoe kan ik mijn webcam aazetten van mijn hp laptop?
 16. Bedankt voor je antwoord, maar die dingen heb ik al geprobeerd. Het is compleet willekeurig wanneer hij snel of traag gaat.
 17. Bedankt Toolman voor je respons. Het betreft de instructie cd-rom van mijn nieuwe naaimachine!
 18. Mijn laptop heeft besturingssysteem WINDOWS 10. Ik kan ook geen cd's meer afspelen voor mijn kleinkinderen met favoriete kinderliedjes, vree vervelend! Graag enige hulp!
 19. Ik heb een nog geen jaar oude computer met windows 10. Als hij opstart of uit slaapstand komt is hij soms heel erg traag. Als ik hem dan verschillende keren in en uit slaapstand zet is hij weer snel. Weet iemand de oplossing voor dit?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...