Ga naar inhoud

bertus

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bertus's prestaties

  1. Yes, na lang zoeken de juiste inverter 2de hands gevonden en de gok genomen. Vandaag binnengekomen en net vervangen en ja hoor de trommel draait weer. Ben ik heel blij mee. Lampje jij nog bedankt voor je hulp en tips, wordt super gewaardeerd.
  2. Weet jij misschien een plek/ site of ze deze inverter 11032419 refurbished aanbieden? Ik kan het zo snel niet vinden, dus denk vraag het jouw is.
  3. Ik repareer ook liever, maar als ik de spullen niet heb wordt het wat lastiger, kan die inverter wel aanschaffen maar ik weet niet of deze echt het probleem oplost.
  4. Super bedankt lampje voor je berichten, helaas heb ik niet de meter/ spullen die nodig is om het allemaal door te meten. Dus denk ik dat ik maar een andere machine ga aanschaffen, kan namelijk niet veel langer zonder wasmachine zitten.
  5. Bedankt voor de uitleg. Ik ga is kijken of ik dat kan meten zoals uitgelegd. Maar als dat kapot is, kan ik dat zelf niet maken/ vervangen. Heb ik de spullen niet voor en ook niet de handigheid.
  6. Inverter gevonden, maar ik zie niks vreemds zo, niks doorgebrand of iets. Zie foto's
  7. Beste Lampje, dat was vanuit Bosch zelf. Maar heb op mail dat deze terug mag als het probleem niet opgelost is. De invertor heb ik niet gehad, weet niet waar die zit nog.
  8. Na het vervangen van motor en v snaar draait de trommel nog niet Bosch WAWH2643NL/20. Pakt wel water en pompt ook, naar trommel wil niet draaien. Krijg geen melding in display. Wie heeft er nog ideeën?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...