Ga naar inhoud

Erelijst

Populaire inhoud

Toont de inhoud met de hoogste reputatie sinds 14-09-21 in alle zones

 1. Opgelost! Een aantal zaken uitgevoerd: - Verwarmingselement ontkalkt (vaas met ontkalkingsoplossing en element daarin gezet zodat aansluitdeel NIET in de oplossing kwam) - temperatuurmeter (ntc) ontkalkt (doekje met ontkalkingsoplossing en metalen behuizing schoonpoetsen) - zeepbak, en met name ook aan de machine kant, de bovenkant goed gereinigd (veel vetluis) - slang-waterslot en inlaathuis gereinigd zodat vlotterbal en inlaathuis geen vetluis meer hadden - vlotterschakelaar op bodem losgehaald alle vervuiling (roest(!) en stof) onder de vlotter verwijderd Dat was nog niet genoeg om de storing op te lossen, maar na de volgende acties werkt de machine weer: - elektronisch bord gereinigd en contacten naar stekkers van koolborstelstof ontdaan - alle connectoren nagelopen dat deze op de juiste plek aangesloten waren en goed contact maken Veel te weten gekomen: Weerstand verwarmingselement moet tussen de 26 en 50 Ohm zijn (was 27,2 Ohm na reiniging) Volgorde aansluitingen (zie foto), van rechts naar links: 1. temperatuur ntc (heeft weerstand van ca 4.3 kOhm op kamertemperatuur en wordt lager als deze warm wordt) Let op: er is een connector 'leeg' tussen de 1e en 2e connector in dit geval. Heb dus eerst foto gemaakt en met dvd marker de stekkers genummerd. Ook opletten: Er zitten nokjes op de stekkertjes, maar het is toch mogelijk om ze op andere plaats te steken. 2. inlaat / waterstop 3. waterlekschakelaar (vlotter) onderin bak (moet gesloten zijn: schakelaar wordt geopend als vlotter geactiveerd wordt) 4. inlaat / waterstop 5. niveaumeter (deze werkt op luchtdruk die vanuit inlaathuis wordt opgebouwd) 6. pomp Ik hoop dat iemand anders hier wat aan heeft die met deze problematiek worstelt: intussen staat de machine een was-achterstand in te halen :-)
  1 punt
 2. Prima keuze, een Garmin. Ik heb er lang geleden ook een gehad. Fijne app die alles goed laat zien. Hartslagfunctie is wel altijd een dingetje aan de pols. Een hartslagband over de borst zou beter zijn. De artsen vertrouwen het nog steeds niet. De GPS functie is altijd handig. Mijn Fitbit Versa 2 haalt de GPS van de telefoon. Dat gaat bij mij erg goed, maar ik weet dat het bij sommige mensen niet tof loopt.
  1 punt
 3. De pc was eigenlijk al verkocht eer ik goed en wel aan die leds kon beginnen. Dus was eigenlijk niet meer nodig voor die pc. Maar heb nu natuurlijk wel een andere en daar heeft het wel geholpen.
  1 punt
 4. Is er hier toevallig iemand die een Asrock Z390 extreme 4 moederbord heeft of misschien een ander van Asrock in die serie ? Ik krijg mijn 2 geheugenmodules niet juist geconfigureerd via XMP. Zouden beiden op 3600Mhz moeten komen te staan maar vindt niet in bios hoe dit juist te doen. Indien er foto's nodig zijn kan ik die eventueel maken en hier bijvoegen later.
  1 punt
 5. Presentje is niet nodig. Gaat er om dat je weer kunt wassen voor een paar euro en dat er geen machine op de schroot hoop gaat die nog goed is.
  1 punt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...