Ga naar inhoud
  • 0

wireless module?


Grubby

Vraag

Goedendag. Ik heb een ongeveer 10 jaar oude hp laptop (dv7 2260 ed). Ik gebruik hem af en toe en hij doet het nog redelijk. Sinds twee weken had ik het probleem dat de wifi verbinding steeds uitviel. Hij vond dan helemaal geen netwerken meer. Na een paar minuten waren er dan wel weer wifi-netwerken beschikbaar. Vanwege het stopzetten van de support voor windows 7 heb ik er linux naast gezet, wat tot nu toe geen groot succes is. In Linux heb ik per ongeluk de hele wifi adapter verwijderd. Nu geeft de computer bij opstarten de mededeling 'wireless module 701' beschadigd en of ontbreekt. Ook in de BIOS staat er geen WLan verbinding die ik aan- of uitzetten. Hoe kan ik dit oplossen? En waar moet ik voor eventuele support zijn? Bij HP, Intell (ik had een Intel(r) wifi link 1000 bgn) of ... ?
Link naar reactie

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Bedankt. Ik heb de aanwijzingen in de link opgevolgd en bij de stap 'Controleren op een PCMCIA-kaart' vind hij de kaart helemaal niet. Voor mij is Linux tot nu toe geen groot succes, omdat ik constant problemen tegenkom. Bv. nu werkt de terminal weer niet. (Voor bovenstaande heb ik GUAKE terminal gedownload.) Ik heb overigens de laatste versie van Cinnamon.
Link naar reactie
  • 0
Goed. Om even uit te leggen hoe het probleem is ontstaan. Ik heb in Linux op Netwerkverbindingen geklikt. Toen heb ik bij de Wifi-verbinding op de min geklikt en verwijderd. Ik dacht dat ik daarmee de wifi-verbinding vergat zoals ik gewend was, maar ik heb daarmee ook alle instellingen verwijderd. Je kan daar wel een nieuwe Wifi-verbinding aanmaken, maar ik heb geen idee welke waarden ik bij de verschillende boxjes in moet vullen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...