Ga naar inhoud

Kasander1

Lid
 • Aantal items

  3.045
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Kasander1 won de laatste dag op 1 september

Kasander1 had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

199 profielweergaven

Kasander1's prestaties

Grootmeester

Grootmeester (8/8)

 • 30 dagen mijlpaal
 • Computer kenner
 • Helpende hand
 • IJsbreker
 • Vroege vogel

Recente badges

15

Reputatie

9

Community antwoorden

 1. Haal eerst even de stroom er vanaf en wacht 2 minuten. Dan de stroom er weer op en kijken of je die piep er dan uit krijgt.
 2. Het gaat waarschijnlijk om de signaalmodes. Kijk even in de handleiding; https://www.gebruikershandleiding.com/Bosch-wae28190/handleiding-5-304759.html
 3. De tweede band heb ik geprobeerd op 3(!) Android toestellen en een Iphone. Hij wilde niet gekoppeld worden. Na anderhalf uur teruggestuurd. Helaas. Daar dit een loos onderwerp is geworden mag deze verwijderd worden. Niemand heeft er iets aan.
 4. Ik zou willen dat ik de tijd had om filmpjes te maken, te edditen en in te spreken! Lijkt mij geweldig.
 5. Ik wordt af en toe helemaal gek van die rommelige sites vol met veel te grote screendumps waar je je info maar ergens op moet zoeken of waar het totaal fout vertaald is. Haas heb ik weinig tijd maar er komen nog meer onderwerpen op.
 6. Ok, het is iets meer dan een pagina: https://sites.google.com/view/fclinux
 7. Goed idee!! Er staat nu ook een link op mijn eigen pagina naar dit forum.
 8. Mijn vrouw is zo lief geweest een nieuwe te bestellen. Die komt binnen enkele dagen binnen dus het verhaal gaat verder! Helaas was de aanbieding die ik de vorige keer had al uitverkocht dus nu moet ik geduld hebben. Ik ben niet zo iemand die een heel merk/type afkraakt omdat 1 artikel het niet (goed) doet. Dat vind ik, hoe zeg ik het vriendelijk, te simpel. Wordt vervolgt!!
 9. Reijg, toch nog even een vraag. Wat bepaald die berekening nou eigenlijk? Persoonlijk vind ik dat de grootte een persoonlijke keus is. Dus wat iemand zelf prettig en mogelijk vind. Ik kom wel eens bij mensen die een ENORM scherm hebben hangen en ik moet zeggen dat films er erg prettig op kijkt. Ook al vind ik zo'n groot scherm niet mooi staan aan de wand. Zelf hebben we een redelijk groot scherm en we zouden niet anders meer willen. De volgende zal nog een slagje groter worden maar zeker niet mega.
 10. Wat voor printer wij hebben? Na jaren teveel voor gekleurde inkt te hebben betaald hebben we gekozen voor een laser. Nu hebben we een Samsung M2020 laserprinter. De toner halen we bij 123inkt.
 11. Wouter, het probleem doet zich niet meer voor. Waarschijnlijk was ik niet de enige die het irritant vind Trouwens, mijn Firefox zit al vol met anti's.
 12. Even niet aan gedacht als het gaat om aanwijzingen: Welke skin gebruik je op Kodi? Zelf kies ik altijd voor Confluence. Die ziet er het beste uit en je kan het prettig aanpassen met eigen graphics.
 13. Alex, ik kom er net achter dat mijn, op een smartphone getikt bericht helemaal niet door gekomen is! Dus hierbij nog een poging. Mijn vraag is niet langer relevant. De band is er plotseling opgehouden met contact te hebben met mijn smartphone. Opnieuw koppelen ging niet. Dus tweede toestel gebruikt zonder resultaat. Iphone erbij gepakt, zonder resultaat. Factory reset gedaan en alle toestellen opnieuw geprobeerd, je raad het al; Zonder resultaat. Alles bij elkaar een uur bezig geweest. En dus vandaag terug gebracht.
 14. Nog de juiste aanwijzingen voor Kodi: Kies “Video” op de start-balk Kies “Toevoegen video” Klik op de balk waar je “Geen” ziet staan Voer het pad in naar de andere computer. In het voorbeeld wordt dat smb://nas/gedeelde map Kies “Klaar” Eventueel kan je de naam aanpassen onder "Voer een naam in voor deze medialocatie” Kies “OK” Je share komt in het keuze-rijtje te staan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...