Ga naar inhoud

duchesse

Lid
 • Aantal items

  16
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

duchesse won de laatste dag op 16 september

duchesse had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

duchesse's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker
 • Eerste reactie
 • Vroege vogel

Recente badges

9

Reputatie

 1. de officiële windows 11 Inderdaad, deze " probleem " pc draait nu voor 99,9 % goed tot uitstekend, dankzij jou meerdere tussenkomsten Wouter. Toen ik hem kocht, wist ik dat ik een risico nam, door iets te kopen dat misschien door anderen gepusht is geweest tot het uiterste. Beetje bij beetje, met veel, heel veel geduld van jouw kant is het een uitstekend stabiel systeem geworden. Ik heb meerdere keren de pc willen " buiten gooien " maar door jou inzicht en geduld is het toch goed gekomen. Dat het taakbalk probleem misschien opgelost geraakt door de officiële windows 11 release. Maar misschien kan je me ook weer zeggen na een teamviewer sessie, ooh maar hier zit het probleem. Ben ondertussen weer een paar rare zaken aan het neerpennen die mij opvallen.
 2. De pc was eigenlijk al verkocht eer ik goed en wel aan die leds kon beginnen. Dus was eigenlijk niet meer nodig voor die pc. Maar heb nu natuurlijk wel een andere en daar heeft het wel geholpen.
 3. Is er hier toevallig iemand die een Asrock Z390 extreme 4 moederbord heeft of misschien een ander van Asrock in die serie ? Ik krijg mijn 2 geheugenmodules niet juist geconfigureerd via XMP. Zouden beiden op 3600Mhz moeten komen te staan maar vindt niet in bios hoe dit juist te doen. Indien er foto's nodig zijn kan ik die eventueel maken en hier bijvoegen later.
 4. Ja ik kan het beamen, ik heb zijn witte " grote " muur gezien. 😊
 5. Ik heb nu Estuary, confluence heb ik vroeger ook altijd gebruikt maar met deze versie van Kodi 19.1 Matrix gebruik ik nu, is wel weer een update heb ik gezien, mar confluence werkte niet zo goed met die nieuwere Kodi versies.
 6. ja dezelfde als op de pc. We gaan waarschijnlijk voor deze vraag een aparte rubriek krijgen.
 7. Ok bedankt Kasander1 en CSW_Woutern, ben al een stukje verder. Maat spijitig genoeg nog niet aan het einde, zie bijlage. Nu krijg ik die snelkoppelingen wel niet meer weg. Nu dat is niet echt een ramp. Maar zoals jullie zien krijg ik geen films te zien als ik op de snelkoppeling klik.
 8. Van wat je allemaal hebt uitgelegd vind ik niets terug. Maar ik kan volgens mij ergens anders wel de Nas toevoegen denk ik. Kijk eens naar de bijlagen. Klik ik op NAS krijg ik Add share klik ik daarop zie je dat ik het ipadres van de Nas kan invoeren. Dat is geen probleem maar wat moet ik juist invullen bij Directory ?. Bij account en Password zal het mijn account en paswoord gegevens zijn denk ik en bij ShotCutName ?? of kan ik daar iets wilekeurig invoeren. Ook ongeveer hetzelfde verhaal als ik op NFS klik daar hetzelfde als het eerste enkel moet ik daar geen account en paswoord gegevens invoeren. Dus als ik weet wat ik moet invoeren bij Directory sta ik zeker al een stap verder
 9. Nu staat er inderdaad enkel kodi op om te streamen. Was eigenlijk oorspronkelijk gekocht zodat mijn thaise vrouw haar thais nieuws, series enz nog kon zien via bepaalde addons. Die addons zin dan op en bepaald moment één voor één gestopt en was er een alternatief, nog trouwens IPTV zal je wel kennen. Maar nu is ze sneller om op haar gsm op te zoeken en direct via chromecast te streamen. Heb er ook even Plex op gezet, maar kon daar toen niet mee werken, lees : geen tijd genoeg om uit te zoeken hoe het werkte. Dus nu dient hij nog vooral om te streamen en de films te bekijken die op de HDD staan. Misschien, als ik nog vandaag op tijd thuis geraakt, maak ik een paar foto's om je iets te tonen om daar eventueel de Nas in toe te voegen. Je zal wel zien. Is zo ongeveer wat je zojuist uitlegt.
 10. Oh heb tijd hoor, ben in pensioen, zodus. Trouwens heb ik nog 3 of 4 zeeeeer oude kastjes liggen, één van de allereerste dacht ik. Zou die is moeten gaan zoeken op zolder, weet dat de originele software al te oud was maar met " speciale " software zeg maar werkte die wel nog 😊
 11. Hé Kasander1, lees dat jij veel afweet van Kodi ( kastjes ) en de daarbij horende problemen. Waarschijnlijk zal jij me hier wel mee kunnen helpen dan. Ik bezit nu zo'n 5 à 6 jaar een Hmedia Q10 Pro. Eigenlijk altijd al een beetje problemen mee gehad qua updates tot er zich iemand op een forum echt op toegelegd heeft en zelf beginnen updates te maken. Dus nu werkt dat kastje naar behoren met de laatste update. Ik weet niet of je dit specifieke kastje kent maar daar staat ook Samba op. Zelf ben ik daar een leek in maar ik heb me nu onlangs een DS410J Nas aangeschaft op aanraden van een ander forum lid hier. Over de Nas heel tevreden over de Q10 Pro ook tevreden, maar nu wil ik die 2 verbinden. Dus dat ik films die op mijn Nas staan kan afspelen op de Q 10. Ik lees op dat forum dat menige daar problemen mee hebben. De ene heeft het gevonden maar houdt de oplossing voor zich en ander vindt het niet zoals ik enj raakt gefrustreerd. Zelf heb ik nu wel plex op mijn SAmsung TV gezet en kan de films van de Nas bekijken. Ik zou echter ook de Nas op de Q10 willen aansluiten. In de Q10 steekt een HDD van 4 TB vol met films die ik via mediaplayer kan bekijken. Weet jij hoe ik dit kan doen ?
 12. Je hebt me al altijd weten te helpen Wouter, dank je. Trouwens morgen weer dacht ik. 🤪
 13. Ben één van de CSW bezoekers en heb deze site ondertussen ook gevonden 🙃
 14. Bedankt Wouter, denk niet dat het softwarematig is zeg maar eerder een verkeerde of ontbrekende aansluiting, daar de rest van de leds wel werken. Ik ga de case nog is openmaken en alles nakijken. Maar blijkbaar ben ik niet de enige met dat probleem heb ik al gezien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...