Ga naar inhoud

Tukkertje

Moderator
  • Aantal items

    643
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    18

Tukkertje won de laatste dag op 8 februari

Tukkertje had de meest gelikete inhoud!

2 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tukkertje's prestaties

  1. Hij pompt dus eerst af, en na het water innemen knalt de groepsautomaat er uit? Of al eerder?
  2. ELE komt alleen in het testprogramma naar voren, en verdwijnt vanzelf weer. E69 betekent dat het verwarmingscircuit is onderbroken. Of de stekkers zitten niet goed vast, bedrading kapot of het relais op de printplaat is verbrand/defect
  3. Maakmijnwitgoed levert ook deze onderdelen, mede dankzij hem zitten lampje en ik op dit forum. Hij heeft een webshop gemaakt voor onderdelen voor witgoedprintplaten, en die handleiding is ook van hem. en bij hem is alles per stuk te bestellen, of hij perse goedkoper is weet ik niet, maar hij heeft van mij wel de gunfactor.
  4. Dat lijkt verdacht veel op een defecte LNK, daar zit een thermische beveiliging in die dan te vroeg aanspreekt. Maar je kunt solderen, dus met deze Handleiding LNK vervangen moet het wel lukken.
  5. Theoretisch is het mogelijk 🤣. Maar als ik de mogelijkheid heb zal ik het meten.
  6. Als hij de ene kant opdraait trekt hij aan de spanrol, als hij de andere kant opdraait drukt hij tegen de spanrol, en dat scheelt iets in kracht. Je kan met de aanloopcondensator net op de grens zitten.
  7. Je hebt gelijk, heb het lijstje nog even goed doorgelezen
  8. @Lampje, kan het niet ook gewoon de aanloopcondensator zijn? want de ene kant opdraaien kost meer kracht dan de andere kant op.
  9. Koolborstels moeten wel even inslijten, dit moet minder worden na een tijdje
  10. Deze heeft er zelfs 4, omdat er 2 types koolborstels in kunnen zitten.
  11. Annuleer die maar, het linkje die ik in m'n bericht heb staan zijn de helft goedkoper, https://www.partsnl.nl/00639025-koolborstel-wasmachine/w Je had ze al gezien dus, ik google altijd even met het artikelnummer, en je ziet soms enorme prijsverschillen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...