Ga naar inhoud

Alex

Kieskeurig community beheerder
 • Aantal items

  279
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Alex

 • Verjaardag 05-11-1986

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Alex's prestaties

 1. Alex

  God of war uitgesteld

  God of war is uitgesteld naar 2022
 2. Fijn dat je het nog even laat weten Maarten. Heel veel succes! En mocht je een nieuwe update hebben, laat het vooral weten.
 3. Goed nieuws! Kieskeurig.nl heeft sinds vandaag een eigen community. Een plek waar je terecht kunt met al je vragen over producten of gewoon voor de gezelligheid. Een plek waar je met andere consumenten je ervaringen deelt of anderen helpt met jouw advies. Wat kan ik allemaal in de community? Stel vragen over producten waar je naar op zoek bent. Vind handige tips over producten of ga met elkaar het gesprek aan over producten. Help andere gebruikers met het beantwoorden van hun vragen. Vind hier de belangrijkste informatie over producten en handige koopgidsen. Ontvang toegang tot de eerste producttesten van Review.nl. Zoals je weet, vind je op onze website handige informatie om je te helpen de juiste keuze te maken. De community maakt dat nog een stukje makkelijker. Onze moderators en productspecialisten helpen je hier ook actief bij! Hoe kan ik een vraag stellen? Stap 1: Kies rechtsboven voor ‘inloggen’. Stap 2: Heb je al een account bij Kieskeurig.nl? Dan log je in met de voor jou bekende gegevens. Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren. Stap 3: Nadat je bent ingelogd kun je via de 'Start een nieuw topic' knop een vraag stellen. Veel plezier in de Kieskeurig community! Met vriendelijke groet, Het team van Kieskeurig
 4. Alle topics en reacties van Techcafe.nl zijn per 31 augustus onderdeel van de Kieskeurig community. Voortaan kun je voor al je techvragen terecht op de Community-pagina van Kieskeurig.nl. PCMweb en Computer!Totaal maakten voorheen gebruik van het Techcafé forum. Waarom is Techcafé onderdeel geworden van Kieskeurig.nl PCMweb en Computer!Totaal is een onderdeel van Reshift, hieronder valt ook Kieskeurig.nl. Het Techcafé forum werd al lange tijd niet meer doorontwikkeld. Met de Kieskeurig community maken we een frisse start en bieden we meer functionaliteiten. Hoe werkt het? Vanaf nu kun je hier gerust al je techgerelateerde vragen kwijt. Of je nu vragen hebt over computers, laptops, smartphones of andere hardware, op de Community-pagina van Kieskeurig kun je je ervaringen delen of zelf om advies vragen. Had je al een account op Techcafé? Dan kun je diezelfde inloggevens gebruiken op de Kieskeurig Community. Veel plezier.
 5. Op Kieskeurig zijn per product vaak verschillende reviews van consumenten te vinden. Deze reviews zijn voor de bezoekers van Kieskeurig het meest doorslaggevend tijdens de keuze van een product blijkt uit onderzoek. Via de website hebben we ruim 3000 bezoekers vragen gesteld over de waarde van deze reviews. Hieronder enkele belangrijke resultaten. Bijna 50% vindt het reviewcijfer het belangrijkst. Dit antwoord wordt gevolgd door de prijs (37%). Uit een andere vraag blijkt opnieuw dat de reviews essentieel zijn. Liefst 88% leest reviews op Kieskeurig.nl. Het is dus van belang dat er ook eerlijke reviews worden achtergelaten. Wij doen er dan ook alles aan om nepreviews te voorkomen. Hoe we dat doen? Bekijk dan dit filmpje. Slechte reviews zorgt voor een lagere koopintentie 92% koopt het product niet als er slechte reviews zijn gegeven. Een logisch antwoord en het toont des te meer aan dat de klanttevredenheid van een product een belangrijke factor is. Reviews worden geschreven door gebruikers van het product. Soms gaat dit via een testpanel. Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen aan zo'n testpanel? Dan kun je je inschrijven op review.nl. Hier kun je je inschrijven om de nieuwste producten te testen. Vervolgens mag je er een review over schrijven. De intentie van iemand die een review achter laat is met name om anderen te helpen met hun aankoop. Dit gaat om bijna 80%. Enkele andere resultaten. Bron: Kieskeurig.nl
 6. Dank voor de terugkoppeling Cor. Zo hebben andere bezoekers ook wat aan de antwoorden 👍 En uiteraard veel dank naar Wouter voor het op weg helpen en de goede antwoorden.
 7. Ja, ik heb die laptop letterlijk 4 keer gebruikt. Eigenlijk zonde dat ik 'm ooit heb gekocht. Trouwens, wel goed om te weten dat ik 'm tot oktober 2025 kan blijven gebruiken als typemachine 😉
 8. Thanks voor het uitzoeken. Dat is geen probleem. Het komt er simpelweg op neer dat ik moet terug kunnen grijpen naar een apparaat waar ik makkelijk op kan typen wanneer mijn werklaptop niet voorhanden is. De rest doe ik thuis met m'n iPad of telefoon.
 9. Opzich is het altijd handig om te weten. Al ben ik niet van plan om m'n laptop vaak te gebruiken. Daarom is het ook zo'n eenvoudig dingetje. Het gaat om een Asus L210 MA-034TS.
 10. Hoi YanLen, Het is niet de bedoeling om oude topics een nieuw leven in te blazen door linkjes naar websites te plaatsen. Dit lijkt op reclame. Daarom heb ik het bericht aangepast.
 11. Ook dit is mooi opgelost! Fijn om te lezen. Bedankt weer voor het meedenken, Wouter.
 12. Hoi @Maarten879, Is het probleem inmiddels opgelost? Ben benieuwd of de tip van Harry hierboven geholpen heeft. Dank voor het meedenken Harry!
 13. Hier op mijn werk krijgen we op dit moment nieuwe laptops. En omdat ik als één van de eerste op de lijst stond waarbij een laptop vervanging nodig was, ben ik nu de gelukkige eigennaar van een HP. We werken hier met Windows 10 Pro en er zijn nog geen geluiden dat we overgaan op Windows 11. Als ik de specificaties zo even snel bekijk, zou deze laptop geschikt moeten zijn voor Windows 11. Privé heb ik een heel simpel laptopje die ik eigenlijk nooit gebruik. Ook met Windows 10. Omdat ik 'm eigenlijk nooit gebruik, heeft het voor mij geen urgentie om over te stappen. En jullie?
 14. Fijn dat je de community op de hoogte houdt van de gedane stappen en mogelijke oplossing. Is dit voor jou de beste oplossing?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...