Ga naar inhoud

Niels

Kieskeurig community beheerder
 • Aantal items

  88
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Niels

Recente bezoekers van dit profiel

1590 profielweergaven

Niels's prestaties

 1. Hi Adebak, heel scherp ja. Dat wordt heel lastig. Wij gaan dit gelijk aanpassen, een culinaire creatie met je wasdroger zal ook vast niet heel culinair zijn😉. Wij gaan er werk van maken!
 2. Hi @lieve9267, na het indienen van een review dien jij altijd de review zelf nog goed te keuren aan de hand van een mail die jij ontvangt. Nadat jij je review hebt bevestigd via de link in de mail wordt de review door Kieskeurig nog goedgekeurd waarna hij online verschijnt. Mocht jouw review nog niet online staan na dit, of mocht jij de mail niet hebben ontvangen. Stuur dan gerust een mail naar info@review.nl. Hopelijk heb je hier zo wat aan en komt je review snel online.
 3. Dat is vervelend, heb je het al geprobeerd via een andere webbrowser of om je cookies te verwijderen? Via deze link kan jij ook inloggen op de beveiligingspagina van Windows, hopelijk werkt het zo wel: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=16&ct=1692623556&rver=7.3.6960.0&wp=SA_20MIN&wreply=https%3A%2F%2Faccount.live.com%2Fproofs%2FManage%3Fuaid%3D826b3f5b05854e108e985e1fb7d6232b&lc=1033&id=38936&mkt=nl-NL&uaid=826b3f5b05854e108e985e1fb7d6232b
 4. Hi @Martin1940, welkom op dit forum! Dank voor je vraag. Welke pagina krijg jij precies te zien? Ik neem ook aan dat dit gaat om de Windows Defender firewall
 5. Hi @pietjepluk007, dit gaat helaas ook mijn kennis te buiten. Ik zag wel dit online staan, hopelijk heb jij wel wat aan: https://nl.easeus.com/schijfbeheer/c-schijfruimte-vergroten.html#:~:text=Stap 1.,en kies "Volume uitbreiden".
 6. Wanneer jij naar het configuratiescherm gaat. Dan heb jij de optie tot "Gebruikersaccounts". Hier kan jij vervolgens op drukken. Hierna druk je vervolgens weer op "Gebruikersaccounts". Hierna krijg jij dan, als het goed gaat, de mogelijkheid tot het wijzigen van jouw accountnaam (onder het kopje "Uw accountnaam wijzigen"). Ik lees het graag als het gelukt is, of juist niet ;-).
 7. Zit het probleem hem niet wellicht in de omvormer? Het kan wellicht zijn dat deze ook best fragiel is en bij een kleine draai, etc. daarin het beeld wegvalt. Heb dit zelf ook wel eens gehad namelijk.
 8. Hi @pietjepluk007, Interessante vraag. Ik denk dat het ook eerst belangrijk is om te kijken of de afmetingen wel kan in je nieuwe Acer. Daarnaast zou je ook moeten kijken of je moederbord de nieuwe hardware die jouw nieuwe laptop heeft aankan.
 9. Hi @mirjamvh68, zelf heb hier ook geen ervaring in. Mocht je hierover twijfelen dan is het wellicht leuk om eens te kijken bij een website om producten te testen. Denk hierbij aan Review.nl, Reviewclub, etc. Hier krijg jij namelijk de mogelijkheid om een wasmachine met stoomfunctie te testen, als deze beschikbaar zijn om te testen. Op deze manier kan jij een goed beeld krijgen of dit een goede wasmachine voor jou kan zijn met stoomfunctie.
 10. Goedemorgen @Robjevw! Voor het verhelpen van jouw probleem zouden wij graag nog iets meer informatie willen. Zou jij voor ons een foto kunnen maken van jouw typeplaatje van de wasmachine? Alvast bedankt!
 11. Goedemorgen @bartrutten, dit kunnen meerdere dingen zijn. Zo kan het zijn dat er opeens dingen zijn veranderd zonder dat jij dit hebt gedaan, denk bijvoorbeeld aan een bericht plaatsen of andere profielfoto. Maar het kan ook zijn dat je opeens niet meer in je account komt, omdat je wachtwoord dus is gehackt en veranderd. Een rare betaling via jouw Paypal account bijvoorbeeld kan ook. Een goede website om te controleren of je gehackt ben is ook https://haveibeenpwned.com/.
 12. Hi @bartrutten, fijn dat dit geholpen heeft zo. Wanneer je computer echt gehackt wordt raad ik je aan om je WiFi gelijk uit te schakelen. Hackers komen meestal via het internet namelijk. Daarnaast zou ik ook dan al je wachtwoorden aanpassen als dat nog lukt, zeker hierin een tweestapsverificatie instellen ook. dit is veel veiliger. Een ander belangrijk punt is ook om te kijken wat er precies gebeurd is. Was het een slechte software (malware)? Hebben ze onderdelen/gegevens van je laptop gehaald en willen ze hier geld voor (ransomware)? LET OP, hiervoor kan je aangifte doen. Daarnaast kan het ook gaan om phising. Hiervoor geldt vooral, voorkomen is beter dan genezen. Zorg dus voor een goede antivirussoftware en let vooral goed op wat je downloadt, mailt en hoe je met je gegevens omgaat online. Bij twijfel altijd goed om te controleren of het niet te doen. Hopelijk blijft het bij jou bij dit ene geval ?!
 13. Hi @bartrutten, heeft het op deze manier geholpen zo?
 14. Hopelijk heb je hier ook wat aan; https://support.google.com/websearch/answer/9208897?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DAndroid. Ben benieuwd of dit je zo lukt
 15. Hi @dvangenderen, naar wat zou jij je zoekbalk willen aanpassen op Google? Zo nu en dan maakt Google zelf ook een nieuwe zoekbalk, een Google Doodle, in verband met een speciale feestdag of evenement.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...