Ga naar inhoud

pietjepluk007

Lid
  • Aantal items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

pietjepluk007 won de laatste dag op 21 augustus 2023

pietjepluk007 had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pietjepluk007's prestaties

Verdienstelijk lid

Verdienstelijk lid (3/8)

  • Helpende hand
  • IJsbreker
  • Jubileum
  • Eerste reactie
  • 30 dagen mijlpaal

Recente badges

5

Reputatie

1

Community antwoorden

  1. Kun je het cache register ook legen zonder dat al je opgeslagen wachtwoorden worden gewist?
  2. hallo, Na een hele lange tijd gebruik te kunnen maken van Rabo internetbankieren via Google Chrome, werkt dit op de één of andere dag niet meer. Van alles geprobeerd. Ook de firewall settings en antivirus bekeken. Alles staat in principe goed. In Microsoft Edge werkt het wel gewoon. Als ik dan in een andere Chrome browser via de Eset "veilig internetbankieren" de site opstart, dan kan ik gewoon internetbankieren. In de andere Chrome weer niet. Dit is wat vervelend, aangezien ik online aankopen ook niet meer kan betalen. Ik kom tot bankieren.rabobank.nl, maar daarna wordt de site niet meer geladen. Dus de mogelijkheid tot inloggen is er niet. Site kan niet worden gevonden o.i.d. Wie heeft er ervaring mee? Het zal aan Chrome liggen. Heb de geschiedenis ook al (deels) gewist, namelijk die van de Rabobank. alvast bedankt.
  3. goedendag, Wij hebben een RVS-kraan gekocht, nu 3 maanden oud. Nu hebben we roestvorming onder de kraan plus putcorrosie. Die putcorrosie blijkt nog makkelijk weg te halen, zoals we hebben vernomen. Verkopende partij stelt dat het onmogelijk is dat deze RVS-kraan zou gaan roesten. Dan zou de kraan in aanraking zijn geweest met bepaalde schoonmaakmiddelen of iets anders. Al deze door hen verstrekte gegevens, hebben we als "niet van toepassing" afgevinkt. Nu willen ze er eigenlijk nog niks van weten. Ik heb de keukenmonteur ook al bericht gedaan en hij stelt dat het enige wat hij heeft gebruikt is PVC lijm (om het kraangat te dichten vanwege het feit dat het om geperst hout (werkblad) gaat en om te voorkomen dat er dan vocht bij komt). Mijn vraag is echter of PVC lijm een middel is waar een RVS kraan niet tegen kan en dat dit de oorzaak kan zijn van roestvorming? Ik kon online niet een goed antwoord hier op vinden, wellicht dat er iemand hier is die het weet. Alvast bedankt.
  4. Wie weet welke database (of welk bestand) op smartphone de sms-berichten bevat? Ik had ook al even gegoogled, maar kon het niet vinden. Het gaat om een Android apparaat.
  5. Zelf maar even water bijgevuld en de radiatoren ontlucht, na contact met de installateur te hebben gehad. Nu loopt het weer als een zonnetje 🙂
  6. hallo, Begin december heeft onze CV onderhoud gehad en nu blijft de CV steeds aanslaan, voorheen hadden we hier verder geen last van. Ook de radiatoren geven regelmatig geluid dat het water er door heen loopt? Nu las ik dat het soms te maken kan hebben met het feit dat de CV ergens de kou voelt en dan aanslaat. Ik heb ons verbruik ook gecontroleerd, maar dat leek normaal te zijn. Weet iemand of er iets aan gedaan kan worden dat de CV steeds aanslaat en wat kan er aan gedaan worden? Iemand dezelfde ervaringen hiermee? Vooral de geluiden van de radiatoren zijn op laatst erg storend te noemen. alvast bedankt.
  7. Ik heb de Amino verkocht, want die kon ik niet gebruiken. Nu een Humax en via de kabel en dat werkt wel. Ook nog meer kanalen dan ik via digitaal heb 🙂 dus verder voor mij opgelost.
  8. Ja, ik moest een nieuwe simkaart halen, want mijn oude simkaart ondersteunde de netwerken niet meer. Vreemd genoeg kan ik wel de telefoon koppelen en via de HTC software de schijf benaderen (om afbeeldingen en video's er af te halen) maar via de verkenner niet. Nu is het een USB-schijf geworden en het apparaat werkt prima (aldus het systeem), echter benaderen om mappen te bekijken, dat lukt niet.
  9. Ik zal eens kijken wat er op de micro SD staat, even zoeken naar een adapter 🙂 Wellicht worden sms-berichten opgeslagen op een simkaart?
  10. ja, alleen geeft deze aan dat het een cd-station is, welke ik niet kan openen.
  11. Ik heb een smartphone, welke kapot is geraakt. Beeld doet het niet meer. Nu ligt de smartphone deels al uit elkaar. Via USB kan ik wel de smartphone nog aansluiten op de pc, nu kan ik wel de foto's en video's via de software van de telefoon (die op de pc is geïnstalleerd) benaderen en er af halen. Maar nu wil ik de interne opslag nog benaderen. Nu herkent de pc de telefoon wel, echter is dit nu een cd-station (op de pc) en kan ik deze niet benaderen. Iemand een idee hoe ik dit alsnog kan benaderen? alvast bedankt.
  12. goedemorgen, Al sinds we ons huis in bezit hebben, nu al 3 en een half jaar, zetten we nog steeds vraagtekens bij de afvoer / riolering. Soms hebben we een riool lucht in onze douche, maar als je dan even de douche aan zet gaat het wel weer weg. Ook wordt de stankafsluiter regelmatig schoon gemaakt. Ook met heftige regenbuien kun je het water horen lopen. Gisteren heb ik de douche afvoer en het sifon van de wastafel schoon gemaakt. Maar nu als je de wastafel gebruikt, hoor je nog enige tijd het water verder op weglopen. Ook bij het toilet doorspoelen hoor je nog even het water verderop in de buis weglopen (dus niet bij het toilet, maar verderop in de afvoer). Na de verbouwing hebben we het bouwbedrijf / installateur gevraagd, later is er ook iemand van de RRS langs geweest, een andere installateur die destijds de CV keurde én zijn er nog mensen geweest van een ander rioleringsbedrijf. Zij stellen allemaal dat het wel in orde is. Eventueel zou er nog een afsluiter onder de wastafel kunnen worden geplaatst. Voor verdere controle van de buizen, stelde het andere bedrijf dat ze dan onder de vloer moesten kijken. Maar als het water goed wegliep, dat het dan wel prima was. Iemand ervaring hiermee? Moeten we ons zorgen maken of kan dit gewoon een samenloop van de omstandigheden zijn, hoe het huis is gebouwd? Verder loopt het water wel vlot weg, qua toilet, douche en wastafels/gootsteen e.d. alvast bedankt.
  13. Onlangs heb ik een 32 inch monitor gekocht, aangesloten op een laptop. Ook had ik al een 24 inch scherm aangesloten, dus werk ik met 2 beeldschermen. Nu overweeg ik het 24 inch te vervangen door eenzelfde 32 inch. Mijn vraag is of dit problemen op kan leveren, doordat bijvoorbeeld je nog een monitor aansluit met een hogere resolutie? Of zijn er andere punten, waardoor het kan zijn dat dergelijke schermen niet goed samen gaan werken? Of zal het meevallen? b.v.d.
  14. Wie weet of het helpt of aan te raden is om een additief aan de diesel toe te voegen, om de roetdeeltjes te verminderen in het roetfilter van een auto? Onze auto moet over een maand voor de apk en voor de eerste keer een roetdeeltjestest en zo te lezen is het laten reinigen of vervangen een dure aangelegenheid. b.v.d.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...