Ga naar inhoud

Tukkertje

Moderator
  • Aantal items

    643
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    18

Alles dat geplaatst werd door Tukkertje

  1. Hij pompt dus eerst af, en na het water innemen knalt de groepsautomaat er uit? Of al eerder?
  2. ELE komt alleen in het testprogramma naar voren, en verdwijnt vanzelf weer. E69 betekent dat het verwarmingscircuit is onderbroken. Of de stekkers zitten niet goed vast, bedrading kapot of het relais op de printplaat is verbrand/defect
  3. Maakmijnwitgoed levert ook deze onderdelen, mede dankzij hem zitten lampje en ik op dit forum. Hij heeft een webshop gemaakt voor onderdelen voor witgoedprintplaten, en die handleiding is ook van hem. en bij hem is alles per stuk te bestellen, of hij perse goedkoper is weet ik niet, maar hij heeft van mij wel de gunfactor.
  4. Dat lijkt verdacht veel op een defecte LNK, daar zit een thermische beveiliging in die dan te vroeg aanspreekt. Maar je kunt solderen, dus met deze Handleiding LNK vervangen moet het wel lukken.
  5. Theoretisch is het mogelijk 🤣. Maar als ik de mogelijkheid heb zal ik het meten.
  6. Als hij de ene kant opdraait trekt hij aan de spanrol, als hij de andere kant opdraait drukt hij tegen de spanrol, en dat scheelt iets in kracht. Je kan met de aanloopcondensator net op de grens zitten.
  7. Je hebt gelijk, heb het lijstje nog even goed doorgelezen
  8. @Lampje, kan het niet ook gewoon de aanloopcondensator zijn? want de ene kant opdraaien kost meer kracht dan de andere kant op.
  9. Koolborstels moeten wel even inslijten, dit moet minder worden na een tijdje
  10. Deze heeft er zelfs 4, omdat er 2 types koolborstels in kunnen zitten.
  11. Annuleer die maar, het linkje die ik in m'n bericht heb staan zijn de helft goedkoper, https://www.partsnl.nl/00639025-koolborstel-wasmachine/w Je had ze al gezien dus, ik google altijd even met het artikelnummer, en je ziet soms enorme prijsverschillen.
  12. Die zijn inderdaad te kort, bij 15mm moeten ze op voorhand al vervangen worden, let je goed op bij het bestellen of er 1 of 2 stuks in de verpakking zitten?
  13. Ik denk dat je de bodem los moet halen, maar kijk wel even of de schokbrekers vast zitten aan de bodemplaat, ik denk van niet. Het beste is dan om de transportbeugels er weer in te doen, en dan op de achterkant leggen.
  14. Ja hoor, ik zal eens zoeken op YouTube naar een instructie filmpje
  15. Je was me net voor lampje, motor wil wel inschakelen, maar krijg geen contact bij de koolborstels, vandaar dat hij niet doet. Deze koolborstels ben je nodig
  16. Probeer het volgende. Sluit deur Draai de knop naar de 8ste positie (extra snel) Wacht even totdat Start/Pauze gaat knipperen Druk de centrifuge toerental knop + in en houd deze ingedrukt Wacht 2 seconden en draai dan de programma knop naar de 9de positie (centrifugeren) Laat de centrifuge toerental knop los. Je krijgt nu de laatste foutmelding te zien en de machine word gereset. Draai de programma knop door naar de Uit stand.
  17. F00 is geen storing, werkt de machine nu wel naar behoren, of wil hij niet starten?
  18. De pressostaat is dat, die meet de waterhoogte
  19. E57 kan ook staan voor verkeerde netspanning, heb je hem al een keer met een verlengsnoer in een ander stopcontact geprobeert? Alle stekkers in de machine al eens weer aangedrukt? Gecontroleerd of hij weer dezelfde schade heeft op de print?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...