Ga naar inhoud

duchesse

Lid
  • Aantal items

    106
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Alles dat geplaatst werd door duchesse

  1. Graag een beetje uitleg. Momenteel heb ik 32 GB werkgeheugen ( HyperX Fury HX436C18FB4AK2/32 2 X 16 ) Loont het de moeite om dit uit te breiden naar 64 GB ? Er is wel een probleem, de modules die ik nu heb, zie hierboven zijn nergens meer te vinden. Nu had ik deze gevonden, zou dit werken ? https://www.megekko.nl/product/0/1008429/Kingston-DDR4-FURY-Beast-RGB-2x16GB-3600?r=googlebeshopping&utm_source=googlebeshopping&utm_medium=cpc&gclid=CjwKCAiA5sieBhBnEiwAR9oh2tqXAywEsiLkTxh94K7FnfaIMJDgx-R8G8Cy5SDbHJGAgA3vaPzdwhoCUmsQAvD_BwE Mobo : Gigabyte Z590 gaming X CPU : Intel I7 11700 GPU : Nvdia 3060 Ti Windows 11 Pro Het is vooral voor ETS2 en videobewerking.
  2. Waarschijnlijk wel, maar als je er niet aan kan komen of je het niet kan zien omdat na opstart telkens die kindermodus over het volledige scherm verscheen, kon ik moeilijk anders.
  3. Neen was niet ingelogd, ondertussen drastische oplossing gevonden. Terug naar fabrieksinstellingen gegaan en nu geen problemen meer.
  4. Normaal wel, maar ik geraak zo ver niet, telkens bij opstart springt ie direct naar die kindermodus en geraak ik niet verder. Had ik ook gezien trouwens.
  5. Ik heb hier voor mijn vrouw een Lenovo Tab M10 FHD plus ( TB-X606F of TB-X606X ) weet niet juist dewelke. Maar nu staat daar de kindermodus op geactiveerd en ik kan die maar niet uitschakelen. Ik kan dat schuifje maar niet verslepen. Iemand een idee want nu springt ie automatisch op kindermodus en kan ze hem niet meer gebruiken.
  6. Ja misschien wel maar op mijn leeftijd begin ik er niet meer aan + het risico om iets verkeerds te doen. Maar toch bedankt voor de moeite.
  7. ah ok thanks, maar is toch chinees voor mij, zoek eigenlijk iemand die dat prog kent en voor mij iets kan aanpassen is een bestand.
  8. Iemand hier die met Blender 3 D software kan werken ? Je zou me er een groot plezier mee kunnen doen.
  9. Heeft er hier iemand verstand van. Ik wil Plex op mijn Nas DS420J installeren. Het heeft gewerkt totdat ik een andere schijf hebt toegevoegd en ik alles van de originele schijf moest verwijderen. Dus Plex was eraf. Nu krijg ik de Nas niet meer gevonden en ook de films niet meer die ik via plex wil zien.
  10. Hier in België niet nodig zo'n splitter Lampje. Bij telenet zitten de radiozenders direct bij je tv zenders. Maar je moet wel je tv laten aanstaan, zonder beeld kan ook wel, om dan radiozenders te beluisteren. Met die Auna die ik nu heb kan ik ook bv spotify dat op de pc draait nu via bluetooth verbinden naar die Auna.
  11. Ja nu ze de fm zenders toch nog gaan behouden, minstens voor een paar jaar, heb ik ondertussen een Auna iTuner 320 BT gekocht. Heel tevreden over, heeft geïntegreerd internet/DAB+/UKW radio met meer dan 20.000 zenders, Wifi-aansluiting en afstandsbediening. Maar had die nu niet direct meer nodig. Nu speelt wel veel zuiverder muziek dan FM natuurlijk.
  12. Dus probleem opgelost, mooi helder geluid diepe bassen. Heb er wel serieus werk aan gehaad maar nu is alles ook beveiligd tegen oververhitting, kortsluiting enz. Nieuwe voeding beveiligd met extra zekering, nieuwe printplaat.
  13. Jaa gelukt, werkt terug zoals hij origineel was 5.1 dus, dankzij " vaste " hand van een goeie vriend bij het solderen op de printplaat. Klinkt eigenlijk nog stukken beter dan origineel want in het begin was de subwoofer gewoon lege kast. Nu heb ik die bekleed met isolerend materiaal. Geweldige klank nu natuurlijk.
  14. Allé subwoofer werkt terug, voorlopig nog maar 2.1 moet nu nog verder uitzoeken om hem terug naar 5.1 te krijgen. Machtig geluid als het werkt kunnen vele setjes niet aan tippen denk ik. Laatste zinnetje voor bepaalde lezers hier.
  15. Ja en nee Alex, voor het aansluiten en laten werken uiteindelijk wel. Wat ik niet had gezien was telkens ik een bepaalde stekker instak ik een popup kreeg die ik dan moest bevestigen of negeren. Die verdween echter al na een paar seconden en omdat die speakerss ingebouwd zijn duurde het eventjes eer ik die popups kon zien. Heb dat eerder toevallig ontdekt. Blijkt dat bepaalde moederborden dat hebben andere weer niet. Maar ondertussen is die subwoofer, de printplaat die er insteekt doorgebrand vermoed ik. Want nu werkt niets meer, was ook een 2 de handse dus ja weinig verhaal natuurlijk. Ben nu bezig om het te verbouwen naar eventueel een 2.1 surround.
  16. Tijdje geleden hier maar zit met het volgende : Ik heb me een set boxen aangeschaft van het merk Logitech type Z5500 Digitaal. Er zitten 3 tulip stekkers aan en ik heb die aangesloten op de pc. Groen, zwart en geel. Deze heb ik als volgt aangesloten. Groen in de Line out, zwart in de rear en geel in de C/SUB. Zie bijlage. Moederbord is een Gigabyte Z590 Gaming X. Alle boxen werken, komt geluid uit dus. Maar ik had eerst gewoon de groene stekker ingestoken en dat werkte ook gewoon. Nu wil ik in Windows 11 via meer geluidsinstellingen de boxen configureren naar 5.1 surround. Echter is er hier iets niet in orde want bij het testen hoor ik enkel geluid in de linker en rechter box aan de voorkant. Geen geluid dus uit de rest van de boxen, achterkant, subwoofer en center. Zie bijlage. Ook zijn volgende optionele boxen aangevinkt, Centreren, subwoofer en boxen achter hetzelfde, zie bijlage. Kan er mij iemand zeggen aan de hand van laatste bijlage waar ik de stekkers moet steken. Dank U.
  17. Niemand een idee hier. Moet toch ergens te vinden zijn dacht ik ?
  18. Blijkbaar niet zo simpel. Hier was toch een ander lid csw Wouter die ook ets speelde ? Ik dacht hem hier terug te vinden maar ik vind hem nergens. Gezocht bij leden niets, iemand een idee ?
  19. Nee Manuel, had ik ook al zelf gevonden maar daar vind ik niets in terug, niets over die settings alleszins.
  20. Hallo, iemand hier die me hiermee kan helpen, hopelijk wel. In het ets2 spel, kan je je stoel, stuur spiegels enz juist zetten. Goede hoogte ver of dichtbij het stuur enz enz enz. Ik veronderstel dat deze settings ergens worden opgeslagen maar waar. Het zou gemakkelijker zijn om deze ergens op te slaan en bij een crash van het spel of eventueel windows kan je dit dan gemakkelijk terugzetten. Je kan natuurlijk ook, wat ik nu trouwens al doe; een volledige kopie van het spel maken maar dan duurt het zolang om het terug te zetten. Dank op voorhand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...