Ga naar inhoud

Kan ik een android versie op mijn oudere nokia lumia 640lte installeren,ja of nee?indien niet waarom niet eigenlijk?!


Aanbevolen berichten

Omdat ik toch niet deftig een antwoord kan krijgen en vinden hier bij ons in Belgie en men hier ver achterstaat op zo een zaken tegenover bij jullie in Nederland stel ik mijn vraag dus hier maar en hoop dat jullie mij er een goed en positief antwoord kunnen op geven! De vraag is hier bovenaan eigenlijk al gesteld met het gedeelte Titel om in te vullen! Dus als ik dat toestel in 2016 heb nieuw aangekocht stond er een windows 8 mobile besturingsysteem op wat nu nog is deze moment, maar begin 2019 heeft men bij Microsoft aan ons gebruikers ervan laten weten er mee te stoppen met die ondersteuning van updates en dergelijk. Resultaat dat ik men meeste apps ook geliefde apps er niet meer kan bij gebruiken. Ze werken gewoon weg niet meer. Op de store winkel geraken, ook niet meer geraak er helemaal niet meer op via mijn nokia lumia 640lte. Vraag ik mij al lang af, zou het toch niet mogelijk zijn dat besturingsysteem af doen en er een android versie welke ook er op installeren. Kan dat of niet???? Indien wel hoe moet ik het dan precies doen met welk juist programma op de computer te gebruiken. Indien niet waarom niet? Heeft dat dan met het type processor dat in het toestel zit te maken of een andere reden. Welke dan precies! Ik bekijk het zo op een harde schijf op de computer kan je toch ook zowat alles op installeren. Een smartphone heeft toch ook Ram en opslag geheugen??Ik hoop hier van een expert nu eens eindelijk het juiste en eerlijke antwoord van te krijgen. Weet dat het mij ook gelukt is om op mijn oudere computers (desktops en laptops) heb er meerdere hahaha. Eind december 2021 windows 11 heb kunnen op installeren op allen, terwijl volgens microsoft ze niet compatibel ervoor waren, maar ondertussen werkt windows 11 toch maar perfekt op al mijn computers door het systeem te weten omzeilen, en krijg steeds de nodige beveiligings updates er toch ook maar mooi van gedownload en geïnstalleerd hahaha. Vermits dit ook mijn hobby allemaal is mij er heel graag mee bezig hou Dus mijn volgende wens is dat het mij toch zou lukken die android op mijn nokia lumia 640lte te krijgen, maar hoe precies als het zou kunnen lukken? Hoop alleen wat graag medewerking en de juiste antwoorden te krijgen van jullie. Kijk er enorm naar uit. Dank bij voorbaat Massoels erwin

Link naar reactie

Er worden tegenwoordig heel wat smartphones gehacked. Na zo'n hack (bijv. root toegang krijgen) kan je er vaak wel meer mee, maar is alle risico wel voor jou.

Ik ben zelf altijd met een grote boog om het Windows Phone platform heen gelopen, dus ik ben geen ervaringsdeskundige, maar ik verwacht dat ALS het mogelijk is, je hier veel meer informatie gaat vinden:

https://www.windowslatest.com/2017/08/05/install-android-on-lumia/

  • Like 1

Klusser - Motormuis - IT-er - Fotograaf - Gadgets liefhebber - Techneut - Nieuwsgierig - ...

Link naar reactie

Hazee eerst bedankt voor je Tip in je eerste bericht!Maar wat je bedoelt met je tweede bericht......???Het is toch geen chinees wat ik hier geplaatst heb en alle woorden en zinnen zijn naar mijn weten toch heel goed leesbaar en verstaanbaar,of zeg je dat omdat ik Belg ben?hahaha

Link naar reactie
Op 18-5-2022 om 08:52, desuper zei:

Omdat ik toch niet deftig een antwoord kan krijgen en vinden hier bij ons in Belgie en men hier ver achterstaat op zo een zaken tegenover bij jullie in Nederland stel ik mijn vraag dus hier maar en hoop dat jullie mij er een goed en positief antwoord kunnen op geven!

De vraag is hier bovenaan eigenlijk al gesteld met het gedeelte Titel om in te vullen! Dus als ik dat toestel in 2016 heb nieuw aangekocht stond er een windows 8 mobile besturingsysteem op wat nu nog is deze moment, maar begin 2019 heeft men bij Microsoft aan ons gebruikers ervan laten weten er mee te stoppen met die ondersteuning van updates en dergelijk.

Resultaat dat ik men meeste apps ook geliefde apps er niet meer kan bij gebruiken. Ze werken gewoon weg niet meer. Op de store winkel geraken, ook niet meer geraak er helemaal niet meer op via mijn nokia lumia 640lte.

Vraag ik mij al lang af, zou het toch niet mogelijk zijn dat besturingsysteem af doen en er een android versie welke ook er op installeren. Kan dat of niet???? Indien wel hoe moet ik het dan precies doen met welk juist programma op de computer te gebruiken. Indien niet waarom niet? Heeft dat dan met het type processor dat in het toestel zit te maken of een andere reden. Welke dan precies!

(...)

Ik wilde eigenlijk helemaal niet reageren, maar kon het uiteindelijk toch niet laten! Ik heb bovenstaande wat aangepast. Dit hierboven is toch veel overzichterlijker!?! En ik heb echt alleen maar een paar Enters toegevoegd ... (!)

Dat je Belg bent maakt niet uit hoor, al kan je zinsopbouw wel wat beter 😉 Je maakt er nl. wel erg lange zinnen van die daardoor een stuk moeilijker te begrijpen zijn. Als je zorgt voor enig overzicht is dat nog een beetje te doen, maar probeer je zinnen ook wat korter te houden.

Mooi voorbeeldje van wat ik een heel krom stukje vindt:

"Resultaat dat ik men meeste apps ook geliefde apps er niet meer kan bij gebruiken. Ze werken gewoon weg niet meer. Op de store winkel geraken, ook niet meer geraak er helemaal niet meer op via mijn nokia lumia 640lte."

En wat je volgens mij bedoeld (in mijn beste Belgisch 😉:

"Resultaat is dat ik de meeste apps, ook mijn favoriete apps, niet meer kan gebruiken. Ze werken gewoon weg niet meer. Op de appstore geraken, lukt ook niet meer. Ik geraak er helemaal niet meer op via mijn nokia lumia 640lte."

 

Klusser - Motormuis - IT-er - Fotograaf - Gadgets liefhebber - Techneut - Nieuwsgierig - ...

Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...