Ga naar inhoud

Mag je je hond meenemen op de HCC-beurs ?


anoniem

Aanbevolen berichten

Ehh, het is een Italiaans windhondje van onder de 6 kg en kan in principe dus in mijn rugzakje met z'n kopje eruit: Hij is zo nieuwsgierig om iets te missen dat hij zelfs zijn eten laat staan om te kijken wat er aan de hand is maar hem de hele tijd in de wagen achter te laten zie ik ook niet zitten op de beurs (misschien als waakhond ?). Bovendien is hij heel erg lief voor iedereen, zelfs kleine kindjes :P .
Link naar reactie
Ah je meent toch niet dat je het arme beestje in je rugzak wilt stoppen en mee wilt nemen? Vind ik echt zielig, en je kan hem wel laten lopen maar dan word hij platgewalst door alle mensen. Ik zou hem gewoon thuis laten, kan best als je met iemand regelt dat die hem uitlaat voor jou. Dat piepen leert hij wel af als je hem vaker alleen laat.
Link naar reactie
Niet bij iemand anders achterlaten, gewoon thuis laten en iemand anders (de buurjongen ofzo) vragen of die er een stukje mee wil lopen. Als hij dat doet geef je hem een paar euro en hij is ook weer blij :) Als je hem thuis laat dan leert hij dat piepen af. Het is, als hij verder genoeg aandacht krijgt, niet zielig om hem een dagje thuis te laten. (blijkbaar krijgt hij ook genoeg aandacht anders piept hij niet als het baasje weg is)
Link naar reactie
[quote:27864a6e2e="Nelson Lau"]Misschien een beetje rare vraag en ik weet eerlijk gezegd ook niet waar ik deze vraag moet zetten: mag ik mijn hondje meenemen op de HCC-beurs ? Aangezien hij niet goed alleen thuis kan blijven en constant zal blijven piepen voor zijn baasje. Want anders moet ik hem bij mijn buurman achterlaten :roll: .[/quote:27864a6e2e] als ik zo naar je Beroep kijk: Apotheker . dan moet het toch geen probleem zijn om je hond een paar uur in dromenland te laten. pillen zat daar voor uit eigen winkel. PS geef hem wel een pil waar hij wel in slaap valt dus geen viagra. want een belg blijft een belg :lol: :lol: wat een topic :lol:
Link naar reactie
Ik geef gewoon mijn mening en geloof me zo is het echt, was met de hond die wij eerst hadden ook, na een paar keer was het afgelopen. Wacht even wat de TS zegt, @Plextor, als je een hond aan het slapen wilt krijgen moet je hem bier voeren. Ken iemand die dat gedaan had en dat beest lag hele dag te slapen. (Wel zielig vind ik!)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...