Ga naar inhoud

Handige informatie over Black Friday


Aanbevolen berichten

Waar komt de naam Black Friday vandaan?

Black Friday is ooit ontstaan in de Amerikaanse stad Philadelphia. De term Black Friday werd daar ooit als eerste door de politie gebruikt om te verwijzen naar de verkeersdrukte in en rondom de stad na Thanksgiving.

Black Friday in Nederland

Voorheen hadden winkels en webshops tijdens Black Friday slechts op één dag allerlei aanbiedingen. Dat resulteerde al snel in een heel weekend. Onder andere vanwege de daaropvolgende maandag - Cyber Monday. In 2020 waren er meerdere bedrijven welke al ruim voor het weekend met prijzen gingen stunten. De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal lopen. Wees niet verbaasd als de hele maand november in het teken zal staan van Black Friday. Officieel vindt deze kortingsdag plaats op vrijdag 26 november.

Laat je niet te snel verleiden door de prijsverlagingen. Er zijn vaak nog meer interessante aanbiedingen die bedrijven toepassen. Denk daarbij aan Cashback-acties of kortingscodes.

Kieskeurig heeft een speciale Black Friday pagina waar we een overzicht plaatsen van de hoogste kortingen en beste acties.

Veilig shoppen tijdens Black Friday

De goedkoopste deal scoren is natuurlijk leuk, maar je wilt ook de beste deal. Controleer de webwinkel waar je iets koopt. Krijgt deze een goede beoordeling? Reageren ze op reviews? Maar kijk ook vooral naar de contactgegevens op de website. Staat er een KvK nummer, BTW nummer enz. Is de verbinding van de website versleuteld of niet (http:// + groen slotje). Heeft de website een keurmerk? Ook oplichters willen nog weleens zo'n keurmerk op de website zetten. Twijfel je? Controleer dan bij het betreffende keurmerk of de webwinkel ook daadwerkelijk is aangesloten.

Check onze Black Friday pagina voor nog meer handige informatie.

Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...