Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Nadat ik Win XP Pro geinstalleerd heb, is het onmogelijk om normaal te branden. Rewritables gaan nog wel, maar dan houd het ook op. Gegevens: Plextor 12/10/32A met firmware 1.09. AMD 1 gHz processor met 512 Mb intern geheugen. XP branden is uit geschakeld. Met diverse progjes geprobeerd te branden. Na ongeveer 5% branden en nog voor lead in en lead out is het weer gebeurd en weer een mislukte schijf. Nero 6.0 geeft als laatst melding: kon fixatie niet uitvoeren. Verder wel het hele log verhaal bewaard, maar verteld verder ook niet zoveel. Wie heeft er een oplossing voor??
Link naar reactie
[quote:193074df82="Bert54"]Nadat ik Win XP Pro geinstalleerd heb, is het onmogelijk om normaal te branden. Rewritables gaan nog wel, maar dan houd het ook op. Gegevens: Plextor 12/10/32A met firmware 1.09. AMD 1 gHz processor met 512 Mb intern geheugen. XP branden is uit geschakeld. Met diverse progjes geprobeerd te branden. Na ongeveer 5% branden en nog voor lead in en lead out is het weer gebeurd en weer een mislukte schijf. Nero 6.0 geeft als laatst melding: kon fixatie niet uitvoeren. Verder wel het hele log verhaal bewaard, maar verteld verder ook niet zoveel. Wie heeft er een oplossing voor??[/quote:193074df82] Stuur anders dat log-boek eens. Als het te groot is, zet het dan eens in een PB naar mij.
Link naar reactie
Ben gisteren tot laat in de avond bezig geweest en wat blijkt: gewoon alles wat betrekking had op de Plextor in de hardware verwijderd en het systeem opnieuw opstarten. Verder zullen ook mijn schijfjes niet al te best zijn, want ook het schoonmaken helpt misschien wel mee. In ieder geval een ieder bedankt voor de reactie
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...