Ga naar inhoud

Geluid via smartphone


Aanbevolen berichten

Mja, wat is beter ... ik zou liever het geluid in z'n puurste vorm (dus zonder toegevoegde klankkleur) naar kwalitatief goede speakers willen leiden. Maar een ander hoort misschien liever een signaal waarin al flink wat treble en bass is toegevoegd en bezuinigt wat op de speakers zelf. Heb je dan al zo'n HTC smartphone met Beats Audio? En aan wat voor speaker denk je, eentje voor onderweg of eentje voor thuis? Aansluiting via bedrading of via bluetooth? Hoogte budget voor de speaker(s)?
Link naar reactie
Wat ik begrijp van Beats Audio is dat het geluid wordt teruggebracht op geupdated naar de oorspronkelijke vorm. Ik heb nog geen smartphone gekocht (wilde de Samsung Galaxy Note 5 kopen, totdat ik mij realiierde dat het geluid via de HTC wel eens beter zou kunnen zijn). Speaker die ik op het oog heb is de Logitech S715i (kost ca. 130 euro). Budget is tot 200 euro.
Link naar reactie
Is ook goedkoper te krijgen hoor: http://tweakers.net/pricewatch/274205/logitech-s715i-(zwart).html Ik zie wel dat dat apparaat specifiek een dock voor iPhone/iPod heeft. Leuk trendy cool alternatief lijkt me de compacte Jambox van Jawbone: http://tweakers.net/pricewatch/288951/jawbone-jambox-(zwart).html Verbinding draadloos via bluetooth en niet specifiek voor Apple apparaten. http://eu.jawbone.com/epages/Jawbone.sf/en_GB/
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...