Ga naar inhoud
  • 0

Strepen in beeld (ati 9800 pro)


anoniem

Vraag

Heb sinds een paar weken strepen in beeld (sneeuwerig). (Probleem komt dagelijks voor maar er kunnen ook uren voorbijgaan zonder dat probleem zich voor doet. De ene keer is het ernstig , zoals op de afbeelding. De andere keer is het lichtjes hinderlijk). Heb een aantal dingen gedaan om er achter te komen wat de oorzaak is. 1. Monitor + kabel gewisseld. Probleem bleef. Conclusie: ligt niet aan monitor. 2. Vid card (9800 pro) in andere pc gestopt. Probleem weg. Conclusie: Ligt niet aan vid card. Tijdens de werkzaamheden merkte ik dat het bewegen van de voedingskablel die aan de vid card zit invloed heeft op het strepenpatroon. Nu kan ik dit verder onderzoeken door de voeding in de pc te vervangen, maar voordat ik dit doe heb ik een vraag: Wie herkent de genoemde symptomen (zie afbeelding) en heeft de ervaring dat dit aan de voeding ligt? [url]http://i8.photobucket.com/albums/a39/TheOnly_Jon/untitled2.jpg[/url]
Link naar reactie

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...