Ga naar inhoud
  • 0

Flashen AMI bios


anoniem

Vraag

Ik heb een probleem, ik wil een oude PC van mij flashen, maar ik kan geen update vinden. Ik heb een AMI bios en heb de tool al gebruikt voor het opzoeken van mijn serial, maar hij geeft al aan dat het nummer niet in de database terug te vinden is: [quote:a13df42ebc] AMIBIOS Motherboard Manufacturer Identification Version 1.2 (02/07/2001) Copyright 2000 American Megatrends, Inc. This file has recorded information useful in identifying the manufacturer of this motherboard. The information is listed below: An AMIBIOS ID String Was Detected: 62-0914-009999-00101111-071595-000000 -- ---- ------ ------ | | | | | | | Chipset/BIOS Info | | Manufacturer ID | Version Information Processor & BIOS ROM Information The Manufacturer Code Detected (9999) Does Not Have A Database Entry. The Following AMIBIOS Project Tag Was Found: _TG_M741LMRT [/quote:a13df42ebc] Ik moet updaten omdat de HD die ik erin heb zitten NTFS geformateerd is en Win2k bevat, die schijf heb ik in z'n huidige toestand nodig. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt!
Link naar reactie

8 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Mjah, heb er nu enkele gebruikt, en dit is de nieuwste, bedankt daarvoor. Alleen heeft het mijn probleem niet verholpen. Mijn probleem: Ik heb een NTFS gepartioneerde schijf met Win2k erop, die schijf komt uit een andere PC en wil ik nu hierin gebruiken. Het is een 15gigabyte HD en is master op het primaire IDE kanaal. Een CD-rom speler is ingesteld als slave. Aan het secundaire kanaal hangen ook nog twee CD-rom spelers als master en slave. Zowel de HD als de CD-romspelers worden keurig herkend, maar zodra je gaat booten van de HD krijg ik de melding: Searching for boot record from IDE-0... (en na enkele tellen verschijnt er achter deze zin: ok) Dus hij weet ook wat hij moet booten en waarvan maar hij gaat gewoon niet verder meer. Wat nu?
Link naar reactie
  • 0
[quote:0ad4807fd2="Chip"]Mjah, heb er nu enkele gebruikt, en dit is de nieuwste, bedankt daarvoor. Alleen heeft het mijn probleem niet verholpen. Mijn probleem: Ik heb een NTFS gepartioneerde schijf met Win2k erop, die schijf komt uit een andere PC en wil ik nu hierin gebruiken. Het is een 15gigabyte HD en is master op het primaire IDE kanaal. Een CD-rom speler is ingesteld als slave. Aan het secundaire kanaal hangen ook nog twee CD-rom spelers als master en slave. Zowel de HD als de CD-romspelers worden keurig herkend, maar zodra je gaat booten van de HD krijg ik de melding: Searching for boot record from IDE-0... (en na enkele tellen verschijnt er achter deze zin: ok) Dus hij weet ook wat hij moet booten en waarvan maar hij gaat gewoon niet verder meer. Wat nu?[/quote:0ad4807fd2] Wordt de schijf nu wel herkend?? groter dan 8Gb???
Link naar reactie
  • 0
De schijf werd al wel herkend, de schijf is 15gigabyte. Maar het probleem is dat ik de schijf dus niet vanuit DOS kan benaderen. Als ik de dir van c opvraag krijg ik te lezen dat de schijf niet bestaat, dat zal dus samenhangen met het feit dat er ook niet geboot wordt van de HD. Maar nogmaals, de schijf wordt dus wel herkend bij het scannen van de IDE kanalen, en de grootte die in de BIOS wordt weergegeven klopt ook gewoon. Kunt u me helpen?
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...