Ga naar inhoud

Schrijf je in voor de Kieskeurig.nl airco livestream


Alex

Aanbevolen berichten

697550393_LivestreamAirco-1200x1200px.thumb.png.61a233594e733c2a88466192bbdbabb3.pngKieskeurig.nl organiseert woensdag 11 mei 19:30 een livestream over vaste airco's

Het wordt weer warmer en de energieprijzen stijgen. Is een airco systeem in je huis dan de moeite waard? We bespreken alle laatste ontwikkelingen rondom airco systemen. Want wist je dat je je huis ook kunt verwarmen met een vaste airco? En daarmee bespaar je dus op je gaskosten. We leggen verschillende onderwerpen en vragen voor aan 2 airco experts. Kom alles te weten over aircosystemen.

Woensdag 11 mei 19:30 starten we met een live uitzending over aircosystemen. Heb je vragen over airco's, stel deze dan in onze community. We behandelen de vragen en onderwerpen die jullie indienen tijdens de livestream.

Experts aan het woord

In onze studio sluiten 2 airco-experts aan om jullie vragen te beantwoorden en meer te vertellen over aircosystemen. Martijn Koster van Daikin en Tim Overdijk vertellen 11 mei alles wat jij wilt weten. Wil je de livestream niet missen? Schrijf je dan in via onderstaande link:

Schrijf je in

 

 

Link naar reactie
  • Alex haalde dit topic uit de spotlight

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...