Ga naar inhoud

Lijst met community verbeteringen


Aanbevolen berichten

In dit topic staat een lijst met de community verbeteringen. Zie je een foutje, heb je een idee of suggestie? Daar heb ik een apart topic voor gemaakt 'meldpunt voor de community'

Aanpassingen 2022

- week 6 - er is een dropdown menu aan de de header toegevoegd zodat je, zonder te scrollen, makkelijk naar een subforum kunt navigeren. Zie afbeelding hieronder:

image.thumb.png.6451c90bbc302b7e27e47072b4b8c99c.png

- week 7 - omschrijvingen subforums zijn weggehaald om de homepage wat meer rust te geven

- week 8 - is zijn de badges en daarbij behorende regels opnieuw ingeladen. Dat betekent dat gebruikers, die bepaalde badges al hadden gewonnen, deze opnieuw hebben ontvangen of zullen ontvangen. Dit is helaas niet te herstellen, maar je hebt wel dubbel zoveel badges ? 

- week 10 - er is een tekst toegevoegd bovenaan het tekstveld wanneer je een nieuw topic opent. Deze tekst moet ervoor zorgen de topicopener een duidelijk omschrijving van zijn/haar in het tekstveld plaatst. Zie afbeelding hieronder:

image.thumb.png.1d8475230095ebc870be44f3fef4e1dc.png

 

- week 10 - er is een 'stel je vraag' knop toegevoegd onderaan een gesloten topic. Het moet hiervoor makkelijker en duidelijker worden hoe je als bezoeker op een gesloten topic een nieuwe vraag kunt stellen. Zie afbeelding hieronder:

image.thumb.png.64efaec69653bdd422aa1f0d193652b4.png

 

- week 10 - Het aantal 'votes' is niet meer zichtbaar in het topicoverzicht van de subforums. Less is more. Ook dit maakt het topicoverzicht iets rustiger.

- week 11 - de registratiemail is opgeleukt/verbeterd. Wanneer je je registreert op de community, ontvang je nu een mooiere en betere registratiebevestiging. Met o.a. een korte uitleg en linkjes naar handig topics. Let op! De oude registratiemail ontvang je helaas ook nog steeds. Deze moet nog worden uitgeschakeld.

Deze lijst wordt aangevuld zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn

  • Like 1
Link naar reactie
  • 2 weken later...

- week 15 - er is een instelling aangepast waardoor posts in een topic nu standaard op datum gesorteerd worden. Dit resulteert in een meer logische volgorde van de berichten in een topic

- week 15 - een post, welke gemarkeerd is als oplossing, blijft netjes op zijn plek staan binnen het topic ipv dat deze bovenaan alle berichten van het topic komt te staan. Ook dit zorgt voor een meer logische volgorde van de berichten in een topic

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...