Ga naar inhoud
  • 0

De service User Profile Service verhindert het aanmelden


anoniem

Vraag

Ik kan mijn PC niet opstarten met Windows 7 (NL) nadat er updates geinstalleerd zijn. Als ik mij aanmeld dan kan ik niet inloggen en verschijnt er de melding:"De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen." Ik moet de PC dan afsluiten. Opnieuw opstarten helpt niet en ook proberen op te starten in "veilige modus" lukt niet. Ik weet niet meer het administrator inlognaam en password (ik ben door omstandigheden 3 keer verhuist de afgelopen 2 jaar). Kan iemand mij a.u.b. helpen de PC weer werkend te krijgen? Dank u. Regina.
Link naar reactie

1 antwoord op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Ik heb heel lang op internet geprobeerd een oplossing te vinden voor de foutmelding bij het inloggen., met de boodschap dat de User Profiler Service het aanmelden verhindert. Het antwoord dat gegeven werd, was werkelijk geweldig! De andere oplossingen waren veel te gecompliceerd omdat je een nieuw account moest aanmaken en vervolgens alles kopiëren naar dat nieuwe account. Daar waag ik me niet aan. Maar de oplossing via regedit en het veranderen van de extention van de subsleutel was het ei van Columbus! Heel hartelijk dank daarvoor.
Link naar reactie
  • 0
Na het ingeven van je wachtwoord ontvang je deze melding dus kun je de stappen start/uitvoeren/regedit/ etc etc niet uitvoeren. Wat nu, Je zet je pc uit en start hem op in de "Windows veilige modus"(*) Na ingeven van je wachtwoord lukt t weer niet. dus opnieuw pc uitzetten. Daarna start je je pc opnieuw op en tijdens het opstarten zet je hem uit.(door bv. de aan/uit knop 7 sec vast te houden) Daarna start je je pc weer op en krijg je diverse opties om je pc weer op te starten waaronder. Windows normaal starten of windows herstellen daar staat dan bij dat het enige tijd kan duren,maar wat maakt dat uit je kan toch niets meer. Kies nu voor Windows herstellen (duurt n minuut of 5 of iets langer)nadat je pc herstelt is start je pc automatisch op.na het ingeven van je wachtwoord is het probleem verholpen. (*) dat van eerst opstarten in de Windows veilige modus is misschien niet eens nodig,maar ik heb zo het probleem verholpen nadat ik m eerst in de veilige modus had opgestart.dus ik zet het er gemakshalve toch maar even bij. Met vriendelijke groet van Cas
Link naar reactie
  • 0
Ik kan mijn andere PC niet opstarten met Windows 10 (NL) nadat er updates geinstalleerd zijn. Als ik mij aanmeld dan kan ik niet inloggen en verschijnt er de melding:"De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen." Kan iemand mij a.u.b. helpen de PC weer werkend te krijgen? Dank u.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...