Ga naar inhoud

uploaden eigen gemaakte video's naar Youtube mislukt


Aanbevolen berichten

Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen. Al enige tijd, ik heb er al enkele tientallen in staan, lukt het ineens sinds een paar dagen niet meer. Ik kan geen eigen gemaakte video's uploaden naar youtube! Ik kan zoals altijd de mpeg4 gewoon uploaden en gaat de percentage-balk netjes lopen en gaat het de hele tijd goed, maar bijna op het eind krijg ik dan de melding "mislukt (het videobestand kan niet worden geconverteerd)". Ik kan er absoluut geen verklaring hiervoor ontdekken en zijn de video's niet anders dan anders. :roll: Ik heb het nu al 4x geprobeerd, met elke keer precies hetzelfde resultaat. Heeft iemand voor mij een idee hoe ik dit zou kunnen oplossen? Een weekje geleden was er nog niets aan de hand en in die tussentijd is er ook niets bijzonders gebeurd met mijn computer o.i.d. Alvast reuze bedankt voor het meedenken en je hulp! :D
Link naar reactie
Check om mee te beginnen deze topic [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=208874&highlight=youtube]uploaden naar Youtube.[/url] En check ook nog in Google Discussiegroepen deze [url=http://productforums.google.com/forum/#%21topic/youtube/srIEMjoFEDQ%5b1-25-false%5d]uploading Failed (upload aborted)[/url] en deze [url=http://productforums.google.com/forum/#%21topic/youtube/Wyw1Gzv2E1Q]YouTube (upload abort) failure[/url] hyperlinks.
Link naar reactie
In die derde hyperlink staat, als workaround [quote:f72ac5032a]Try the bulk uploader or the old non-beta uploader (the one with no progress bar).[/quote:f72ac5032a] Verder is nog YouTube [url=http://support.google.com/youtube/bin/topic.py?hl=en&topic=2888603&parent=16547&ctx=topic]Fix upload problems.[/url] Wellicht valt verder uploaden met Firefox te overwegen. En noteer eventuele foutmeldingen exact.
Link naar reactie
Beste Jolo, Wederom bedankt voor je reactie! Ik zie helaas niet iets staan onder de derde link waar ik iets mee kan. En de 'wizard problemen met youtube' had ik al een keer geprobeerd, maar bracht ook geen oplossing, helaas. Met firefox is het helaas ook niet gelukt; na 3 uur staat de looptijdbalk nog steeds op 0%?
Link naar reactie
Hoi Lolo, Dat met dat prompt is me een stap te ver, maar gelukkig is het me eindelijk gelukt. Ik heb nu een compleet nieuwe video gemaakt in .AVI en dat lukt wel. Raar maar waar. Ik begrijp er niets van. Wekenlang heb ik meer dan 40 video's in .MPEG4 geupload en ineens kan dat niet meer? Nou ja, het gaat er om dat het is gelukt. Nog reuze bedankt voor al je hulp en reacties!
Link naar reactie
Python 2.7.5 en gdata-python-client 2.0.17. Bij nader inzien denk ik dat je die youtube-upload hyperlink toch niet kunt gebruiken. De auteur vermeldt wel dat youtube-upload ook te gebruiken is in Windows. Echter zie ik op die site alleen instructies staan voor Linux. Voor Windows kun je waarschijnlijk beter deze site checken [url=http://googlesystem.blogspot.nl/2010/06/use-google-services-from-command-line.html]Use Google Services from the Command Line.[/url] Ik heb intussen ook nog even gecheckt of ikzelf nog wel mpeg4 video's (bestandsnaam.mp4) kan uploaden naar YouTube. Dan bedoel ik in Firefox 21.0 via YouTube' Uploaden knopje. Ofschoon de voortgangsbalk enkele minuten op 95% bleef staan, verscheen op een gegeven moment [quote:9ae1e69222] Uploaden voltooid. (…) [/quote:9ae1e69222] En ontving ik via gmail een bevestiging daarvan. Mijn geüploade mpeg4 videobestand is overigens slechts 6,3 MB groot. Zie onderstaande afbeelding [img:9ae1e69222]http://farm8.staticflickr.com/7368/8789621679_90e3c835a7_o.png[/img:9ae1e69222]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...