Ga naar inhoud
  • 0

Webserver zeer traag!


anoniem

Vraag

Hallo, Eindelijk heb ik een webserver onder Linux op kunnen zetten. Ik heb Apache en PHP draaien en het lijkt allemaal te werken. Ik gebruik Red Hat Linux 7.2 (beide ISO's van http://www.linuxiso.org) Ik heb een standaard installatie gedaan van Linux op een Pentium II 300 MHz met 64 MB SDRAM. Ik heb KDE als desktop geinstalleerd. De server is te bereiken onder medens.cjb.net hieruit blijkt dat de Apache webserver draait. Surf je nu naar medens.cjb.net/phpinfo.php (standaard php functie lijst)dan duurt het heel erg lang voordat er iets verschijnt op je monitor...Dit geldt voor alle bestanden die ik op mijn server wil bereiken, Waar kan dit aan liggen? Ik gebruik Apache 1.3.22 en PHP 4.1.1 en ik heb zend (www.zend.org) als module bijgevoegd, ook dit verbeterd niets! Ik heb de computer met Linux (en dus de webserver) aan een 10 MB hub 'hangen'. Ik maak gebruik van een Basic ADSL (mxstream) abbonement (vast IP-adres) en ik heb mijn Alcatel modem getweaked. Verdere verbindingen als internet en mail werkt allemaal rond de 60 kb/s... Wie helpt mij?? Zimple
Link naar reactie

3 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
[quote:b85931690b] Op 24-02-2002 23:23, schreef Zimple: De server is te bereiken onder medens.cjb.net hieruit blijkt dat de Apache webserver draait. Surf je nu naar medens.cjb.net/phpinfo.php (standaard php functie lijst)dan duurt het heel erg lang voordat er iets verschijnt op je monitor...Dit geldt voor alle bestanden die ik op mijn server wil bereiken, Waar kan dit aan liggen? [/quote:b85931690b] CJB? Die cloacken toch? [url]www.dhs.org[/url] is stukken beter.
Link naar reactie
  • 0
En ik zou zoeizo KDE eraf flikkeren of niet tegelijk met draaien met je APache + mod_php4 Als je echt graag een leuke veilige webserver met SSL en PHP4 wil hebben kan je ook eens kijken naar: http://www.e-smith.org Mooie distro! Zelf kies ik voor FreeBSD 4.5 of liever nog Suse7.3 ..Mandrake 8.2 beta 3 is ook wel erg handig..allemaal handige pakketjes zo klaar voor je gecompileerd! Zorg iig dat je KDE eraf flikkert, omdat het een server is en KDE alleen maar extra onzin is. Vanaf je Linuxclient//Windows bak SSH je dan naar de machine en kan je alles doen. Gebruik anders http://www.webmin.com/webmin voor handige snelle setup van Servers. Suc6! M.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...