Ga naar inhoud

problemen met verdere install van virtuele pc


Aanbevolen berichten

Bij software had ik de vraag al eens gesteld: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=216459, maar misschien ben ik hier beter. Ik heb al eens eerder een virtule XP (in XP) gehad, maar nu lukt het mij niet om het scherm groter te krijgen. Ook zie ik: [img:ef8e94ac0f]http://i42.tinypic.com/znrhac.jpg[/img:ef8e94ac0f] install or Update Virtual Macine Additions niet geactiveerd is. Het virtule pc-scherm wat ik nu heb is ongeveer 1 / 9 de deel van het totale scherm, erg onhandig. Wie kan mij advies geven of een link naar een geschikte website?
Link naar reactie
Op deze website ([url]http://www.microsoft.com/business/nl-nl/content/paginas/article.aspx?cbcid=65&listid=ceb04600-fc85-4074-8b8a-0d10c8e9b7e7[/url]) staat: "Om het virtuele systeem schermvullend uit te voeren gebruik je de rechter Alt+Enter of kies je uit het menu Action >> Full-Screen Mode." Maar ja, dat staat ook in de afbeelding die jij zelf gepost hebt. Dat zul je dus al geprobeerd hebben... Wanneer dat niet werkt, dan weet ik helaas geen andere werkwijze voor je. Zelf heb ik Microsoft Virtual PC 2007 nog nooit gebruikt. Wel VirtualBox ([url]https://www.virtualbox.org/[/url]); daarmee was het aanpassen van de grootte van het venster eenvoudig. Ik zette het venster op de gewenste plek door het bij de titelbalk beet te pakken en daarna trok ik het bij de rechter benedenhoek naar de gewenste grootte.
Link naar reactie
Duidelijk dat ik met Virtual pc op een wat dood spoor zit. "Action"en full screen mode geeft dus dat onwrikbare zwarte scherm en de Re Alt + Enter doet niks. Lastig is bovendien dat mijn muis "gevangen"zit in het kleine schermpje, en alleen met een truc er weer uit kan. Ik gooi 'm er uit en kijk of ik virual box uitprobeer.Hartelijk dank,
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...