Ga naar inhoud

"Aanbevolen websites" als favoriet in taakbalk exp


Aanbevolen berichten

Sinds enkele weken krijg ik in mijn taakbalk van explorer 8, waarin ik enkele favorieten heb staan, steeds de favoriet: "Aanbevolen websites" van microsoft te staan. Als ik daarop ga staan kan ik met rechtermuis een pull-down krijgen met oa de keuze: verwijderen. Dit doe ik dan waarna e.e.a. verdwijnt maar bij de volgende start van explorer staat het er weer in. Hoe kan ik deze favoriet blijvend verwijderen? wie weet raad?
Link naar reactie
Ik vond nog een linkje: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Internet-Explorer-add-ons-frequently-asked-questions Ook kan je proberen om IE8 opnieuw in te stellen. Ga naar Internet,extra,internetopties,geavanceerd en kies opnieuw instellen. Edit: Ik gebruik IE9 en kon het gewoon verwijderen. Misschien IE9 gaan gebruiken? http://windows.microsoft.com/nl-NL/internet-explorer/products/ie/home
Link naar reactie
[quote:617950aa27="The Dragon"]Ik vond nog een linkje: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows-vista/Internet-Explorer-add-ons-frequently-asked-questions Ook kan je proberen om IE8 opnieuw in te stellen. Ga naar Internet,extra,internetopties,geavanceerd en kies opnieuw instellen. Edit: Ik gebruik IE9 en kon het gewoon verwijderen. Misschien IE9 gaan gebruiken? http://windows.microsoft.com/nl-NL/internet-explorer/products/ie/home[/quote:617950aa27] Hardstikke bedankt voor deze tip, het resetten van Explorer heeft de oplossing gebracht..
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...