Ga naar inhoud

Zwart scherm tijdens opstarten


anoniem

Aanbevolen berichten

Gister toen ik op mijn pc zat liep hij opeens vast. Het beeldscherm viel in slaapstand en zo bleef hij hangen. Na opnieuw opstarten gaat het goed tot en met het laadscherm met het xp-logo. Hierna komt er niets anders meer dan een zwart scherm. Ik ben naar veilige modus gegaan en daar heb ik de drivers van mijn videokaart verwijderd. Toen startte windows wel helemaal normaal op, maar wanneer ik de drivers weer installer(gewoon de nieuwste van de site) komt weer precies hetzelfde probleem totdat ik ze weer verwijder. Kan iemand mij hiermee helpen want ik moet toch wel mijn videokaart drivers installeren? Het gaat om een Nvidia Geforce FX 5500
Link naar reactie
[quote:81c9b2f363="ronald-albers"][quote:81c9b2f363="GD1972"]staat je monitor wel aan?[/quote:81c9b2f363] Jaa met de monitor is niets mis want als ik de driver van de videokaart niet geinstalleerd heb dan heb ik wel gewoon beeld in windows, en als deze wel is geinstalleerd heb ik beeld tot het windowslaadscherm en daarna niet meer[/quote:81c9b2f363] wel beeld tot het opstart scherm windows . dus het kan zijn dat er wat is met de 3D verwerking van je graka .
Link naar reactie
[quote:c595ec247c="ronald-albers"][quote:c595ec247c] wel beeld tot het opstart scherm windows . dus het kan zijn dat er wat is met de 3D verwerking van je graka .[/quote:c595ec247c] En hoe zou ik dit kunnen oplossen als dit zo is?[/quote:c595ec247c] begin eerst eens om alle drivers er af te halen ook uit het register . en dan de oude drivers er weer op
Link naar reactie
Meer gebruikelijker dan handmatig het register te bewerken, is het verwijderen van driver restjes via applicatie [url=http://www.guru3d.com/category/driversweeper/]Driver Sweeper.[/url] Daarna download je de [url=http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us]nvidia drivers.[/url] Daar selecteer je de juiste Product Series en Operating System. Als ik dat doe voor jouw FX 5500 met Windows XP, dan kom ik uit op driver versie 175.19 WHQL.
Link naar reactie
[quote:b93f9c6444="jolo"]Meer gebruikelijker dan handmatig het register te bewerken, is het verwijderen van driver restjes via applicatie [url=http://www.guru3d.com/category/driversweeper/]Driver Sweeper.[/url] Daarna download je de [url=http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us]nvidia drivers.[/url] Daar selecteer je de juiste Product Series en Operating System. Als ik dat doe voor jouw FX 5500 met Windows XP, dan kom ik uit op driver versie 175.19 WHQL.[/quote:b93f9c6444] Dit heb ik inmiddels ook geprobeerd maar het wil ook niet werken.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...