Ga naar inhoud
  • 0

Blauw scherm met melding...


anoniem

Vraag

Krijg een blauw scherm nadat de pc is opgestart. Dit is de melding van het blauw scherm: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X000000D1 (0XD8000001, 0X00000002, 0X00000000, 0XAD0A0461) NVTcp.sys - address AD0A0461 base at AD09E000, dateStamp 4253b85b Hoop dat dit voldoende is. Alvast bedank.
Link naar reactie

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
Linkjes: [url]http://aumha.org/win5/kbestop.htm[/url] [url]http://www.compros.com/errorsp.htm[/url] [url]http://www.techadvice.com/w98/E/error_0028_w98.htm[/url] [url]http://www.infinisource.com/techfiles/fatal-0e-errors.html[/url] [url]http://www.generation.net/~hleboeuf/ershel32.htm[/url] [url]http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/ddtools/hh/ddtools/bcintro_3dkj.asp[/url] Veel succes! EDIT: Als de FAQ was bijgewerkt stonden deze links erin.
Link naar reactie
  • 0
Heb ondertussen gevonden wat de oorzaak van mijn blauw scherm was, namelijk mijn WIFI kaartje. Weet eerlijk gezegd niet waarom. Deze heeft lange tijd zijn werk naar behoren gedaan en na de herinstallatie van mijn os heb ik moeilijkheden gehad met het vinden van de up to date driver met als gevolg het blauwe scherm. Het probleem wat ik vandaag heb is dat ik uiteraard meerdere stuurprogramma's heb liggen wissen om zo uit te vinden dewelke mij het blauwe scherm opleveren. Alles goed en wel, heb alle software terug kunnen installeren na gewist te hebben op eentje na namelijk het NVIDEA Ethernet stuurprogramma. Telkens bij het opstarten van mijn pc het ik geen internet verbinding en moet ik telkens weer opnieuw dit stukje software installeren. Mijn vraag is hoe dat dit komt, waarom houdt mijn pc deze software/instelling niet vast en wat kan ik doen om dit te verhinderen. Alvast bedankt en groetjes.
Link naar reactie
  • 0
Wat precies het probleem is, is vaak heel moeilijk te achterhalen. Kan een bug in de driver zijn, een fout in de firmware van het apparaat, een beschadigd bestand, bug in windows, of een willekeurige combinatie daarvan. Uitproberen en uitsluiten is vaak de enige weg naar een oplossing.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...