Ga naar inhoud

Keuze cd branderje + dvd speler


Aanbevolen berichten

Ben aan het zoek voor een cd branderje + dvd speler. Heb er wel een paar gezien (philips & plextor) maar ik wil eigenlijk een beetje input wat betreft de beste zijn op dit moment, en waar ik ev. op moet letten. Ik zelf heb het allemaal niet echt gevolgd de laatste tijd, dus als iemand een paar pointers heeft graag! (voordat dat ik weer de grootste crap mogelijk in huis haal)
Link naar reactie
[quote:4f5f6de5d8="Stimpson"]Ben aan het zoek voor een cd branderje + dvd speler. Heb er wel een paar gezien (philips & plextor) maar ik wil eigenlijk een beetje input wat betreft de beste zijn op dit moment, en waar ik ev. op moet letten. Ik zelf heb het allemaal niet echt gevolgd de laatste tijd, dus als iemand een paar pointers heeft graag! (voordat dat ik weer de grootste crap mogelijk in huis haal)[/quote:4f5f6de5d8] Dit is een vraag die best wordt beantwoordt door de specialist terzake: Plextor Eddy
Link naar reactie
[quote:4f57b1e41a]De computerbladen besteden met regelmaat van de klok allerlei artikelen (waaronder tests) aan deze apparaten. Ga een paar uurtjes in de bieb zitten en je bent weer helemaal bij ... [/quote:4f57b1e41a] Joh..... Als je problemen met dit soort vragen hebt lijkt het me dat je het het best er geen extra tijd aan besteed door erop te antwoorden. Evengoed bedankt, waar het mij om ging is of iemand gewoon een aanrader had ofzo?
Link naar reactie
[quote:fa968cfd54="Stimpson"][quote:fa968cfd54]De computerbladen besteden met regelmaat van de klok allerlei artikelen (waaronder tests) aan deze apparaten. Ga een paar uurtjes in de bieb zitten en je bent weer helemaal bij ... [/quote:fa968cfd54] Joh..... Als je problemen met dit soort vragen hebt lijkt het me dat je het het best er geen extra tijd aan besteed door erop te antwoorden. Evengoed bedankt, waar het mij om ging is of iemand gewoon een aanrader had ofzo?[/quote:fa968cfd54] Ik heb geen problemen hoor bij dit soort vragen en ik wil ook best advies geven. Punt is alleen dat je bij dit soort vragen al gauw 20 [i:fa968cfd54]verschillende[/i:fa968cfd54] (goede) adviezen krijgt. Zie jij daarna dan nog door de bomen het bos? Bovendien: beargumenteerde aanraders heb ik nog niet gelezen. Wat je maar belangrijk vindt ...
Link naar reactie
quote Ik heb geen problemen hoor bij dit soort vragen en ik wil ook best advies geven. Punt is alleen dat je bij dit soort vragen al gauw 20 [i:48a3f43525]verschillende[/i:48a3f43525] (goede) adviezen krijgt. Zie jij daarna dan nog door de bomen het bos? Bovendien: beargumenteerde aanraders heb ik nog niet gelezen. Wat je maar belangrijk vindt ...quote [/quote] Beargumenteerde aanraders: Kijk en zoek verder dan je neus lang is; :o iederéén hier gebruikt Lite-On, omdat het produkt goed éen goedkoop is :o :o . Eddy :D :D 8) 8)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...