Ga naar inhoud

Losse 5.1 decoder


Aanbevolen berichten

[quote:3aa9699150="shoekie"]Ey, Ik ben op zoek naar een losse, externe 5.1 encoder. Dus zonder satelieten en subwoofer. Ik kan hierover niet veel op internet vinden. Weet iemand misschien zo'n decoder voor mij? MVGR, René[/quote:3aa9699150] een encoder zul je ook niet zo gauw vinden ... een decoder des te eerder tenminste als je een 5.1 gecodeerd geluid wilt beluisteren. (1) Waar is het voor / wat wil je er mee ? Voor je pc of voor een losse dvd-speler ? (2) Hoeveel geld heb je er voor over ?
Link naar reactie
[quote:b34126f782] (1) Waar is het voor / wat wil je er mee ? Voor je pc of voor een losse dvd-speler ? (2) Hoeveel geld heb je er voor over ?[/quote:b34126f782] 1. Het is voor dvd-speler. Kan ik eigen satelieten/subwoofer gebruiken. 2. Tsja... niet te veel geld. IIG goedkoper dan hele surround set. Anders kan ik die beter kopen en daar mijn eigen satelieten op aan sluiten. THNX, René
Link naar reactie
Er zijn wel losse 'decoders', maar die worden 'processors' genoemd. Dat is zoiets als een A/V-receiver/decoder zonder de versterker/receiver. Voorbeeld : [url=http://www.homecinemachoice.com/testbench/frame.html?http://www.homecinemachoice.com/testbench/Processors/Yamaha/YamahaDSP-E800.shtml]Yamaha DSP-E800[/url] (kost ruim 300 Engelse Pondjes ... ) Niet bepaald goedkoop dus ... zeker niet als je dat vergelijkt met een 'normale' Dolby Digital versterker zoals deze [url=http://www.homecinemachoice.com/testbench/Amplifiers/Onkyo/OnkyoTX-DS595.shtml]Onkyo TX-DS595[/url] die volgens dat review +/- 450 Engelse ponden zou moeten kosten. Overigens heeft Onkyo dit jaar een nieuwe serie, dus grote kans dat je het 'oude' model goedkoper kunt krijgen in de winkel. Welke speakers heb je dan op dit moment ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...