Ga naar inhoud

Tv Signaal selecteren, composiet niet meer mogelijk


Aanbevolen berichten

Ik heb/had mijn tv aangesloten op mijn computer, omdat dit een wat oudere tv betreft moest ik het signaal altijd op composiet zetten ook al gebruikte ik eigenlijk een s-video kabel. Nu heb ik een nieuwe computer met een nieuwe videokaart, Nvidia 7650, en is dit niet meer mogelijk. Is er een manier om deze optie toch te voorschijn te toveren?
Link naar reactie
[quote:9a10db7b0d="Nick'86"]Nu heb ik een nieuwe computer met een nieuwe videokaart, Nvidia 7650, en is dit niet meer mogelijk. Is er een manier om deze optie toch te voorschijn te toveren?[/quote:9a10db7b0d] Wat nog niet duidelijk is of je [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1206200#1206200]TV-out van Slashhead[/url] al had gecheckt. En vergeet niet te vermelden wat je allemaal geprobeerd heb, en welke Windows versie je gebruikt.
Link naar reactie
Ik maak gebruik van Vista Home Premium Die heb ik geprobeerd, het probleem is dat het nieuwe Nvidia Control Panel de functie voor Composiet niet meer ondersteunt waardoor mijn beeld zwart wit blijft. Ik zou verder niet weten hoe dit te veranderen of wat te proberen omdat de functie die ik altijd gebruikte niet meer lijkt te bestaan.
Link naar reactie
[quote:089754d16b="Nick'86"]Die heb ik geprobeerd, het probleem is dat het nieuwe Nvidia Control Panel de functie voor Composiet niet meer ondersteunt waardoor mijn beeld zwart wit blijft. [/quote:089754d16b] Check even of er iets bruikbaars staat in dit topic over onderwerp:[url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1152417] zwart/wit beeld bij tv out.[/url] [Edit zondag 29 april] Check ook nog in de grote tv-out FAQ van tweakers: [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/482538#zwartw]Help, ik krijg alleen maar zwart/wit beeld...[/url] [Edit] [Nogmaals edit zondag 29 april] Als je TV inschakelt en aansluit op de tv-out en in Windows Vista Desktop op een lege plek met de rechter muisknop klikt, en NVIDIA Control Panel selecteert. Dan klikt op Beeldschermconfiguratie wijzigen. Dan zou je bij 2. Selecteer het beeldscherm dat u wilt gebruiken, je TV behoren te kunnen selecteren. Dus hoe had je dat geconfigureerd? [/Edit]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...