Ga naar inhoud

ASUS P4S533-E REQ: HELP mmm allemaal newbe?


Aanbevolen berichten

Hi ik heb een probleempje ik kan mijn moederbord niet flashen als ik ALT + F2 druk zodat ik bij menu kom van flashen etc... en dan vraagt ie naar diskette en dan bestandnaam typen [enter] answer: cant find the file gaf een andere bestandnaam ook niet gelukt ra ra ra wie zou het weten ? :(
Link naar reactie
[quote:9f67433066="peetvadertje"]hoe ben jij nou een moderator geworden ? lees eens goed ik zeg al wat jij al bedoeld alleen jij verteld met alle details ( like newbes ) :P[/quote:9f67433066] Red Dragon is moderator geworden omdat er meer mensen nodig waren om vervelende posts te verwijderen en de plaatsers ervan een waarschuwing te geven... Als je nu duidelijk aangeeft wat je precies hebt gedaan en wat het probleem is - beleefd - is er vast wel iemand die je nog wil helpen.
Link naar reactie
Met een dergelijke mentaliteit kom je hier niet ver. Ik poogde je te helpen niet wetende dat jij het al had geprobeerd. Lees het volgende maar eens door: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#1 http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#2 Doe maar even wat aan je mentaliteit tot die tijd gaat deze op slot.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...