Ga naar inhoud

WinAmp Stop


Aanbevolen berichten

[IMG]http://i42.tinypic.com/13zoa42.jpg[/IMG]\r\n\r\nDonderdag, 21 nov. 2013 \r\n\r\nMuziekspeler Winamp houdt na 15 jaar op te bestaan. Vanaf 20 december is het mp3-programma niet meer te downloaden.\r\n\r\nWinamp was jarenlang een van de populairste muziekspelers op Windows-computers. Het eenvoudige programma werd gebruikt om mp3-bestanden mee af te luisteren. Later werd het mogelijk om ook video\'s en streams af te spelen.\r\n\r\nHet is niet duidelijk waarom moederbedrijf Nullsoft is gestopt met de ontwikkeling van Winamp. Waarschijnlijk heeft het programma last van concurrenten die muziek streamen, zoals Spotify, of zelf muziek verkopen, zoals iTunes.\r\n\r\nDoor mij jarenlang gebruikt. Jammer, dat er na 15\r\njaar een einde aan komt. \r\nWeet iemand een alternatief ? Dan bedoel ik niet\r\nde vele streamers !\r\n\r\n\r\nGroeten, Atlanta
Link naar reactie
  • Reacties 41
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[QUOTE=Atlanta;647293]....maar als je PC eens \"geheel leeg\" moet maken...\nben je WinAmp kwijt. \nOpnieuw \"downloaden\" kan dus niet ! \n \nGroeten, Atlanta \n-I want WinAmp back- basta[/QUOTE]\n \nAls je maar een klein beedje slim bent heb je allang(al jaren) je belangrijkste prg\'s op een cd\'tje of externe hd staan.\nEn ook blijft het waarschijnlijk nog op genoeg plaatsen te downloaden .\nHet is gewoon freeware of shareware ,dat betekend dat het door iedereen gedeeld mag worden.
Link naar reactie
[QUOTE=couch_potato;647302]Je kunt de installer toch wel downloaden en ergens veilig opbergen? Of is dit weer zo\'n *** downloadinstaller?\r\n\r\nEdit: 17MB is wel een beetje groot voor een downloader.\r\n[url]http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Players/Winamp-5.shtml[/url][/QUOTE]\r\nAls je zo\'n installer gaan downloaden, dan zeker [u]nooit[/u] via softpedia.\r\n1 keer per ongeluk gedaan en meteen met allerlei malware verwijderaars aan de gang gekund, ondanks dat ik overal de vinkjes verwijderd had en \'nee\' geklikt had.
Link naar reactie
[QUOTE=Lange Pier;647317]Ligt eraan wat je allemaal aanvinkt,....[/QUOTE]\r\n\r\nDat is onjuist. Het wordt met de dag erger. Steeds meer gratis software wordt voorzien van allerlei rommel die ook wordt geïnstalleerd wanneer je niet héél erg goed oplet.\r\nEn dan nog kun je toolbars en gewijzigde startpagina\'s verwachten.\r\n\r\nHet is inderdaad het beste om de software direct bij de uitgever van die software te downloaden en [I]niet[/I] via de bekende downloadportals als cnet, softpedia, softonic etc.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...