Ga naar inhoud

Driver voor ethernet en geluid controller


Aanbevolen berichten

Meestal kun je op het kaartje zelf de fabrikant en het type zien. Dat zal het makkelijkst en betrouwbaarste zijn. Maar dan zul je wel eerst je kast moeten openen.\n\nMaar waarschijnlijk lukt het ook wel met [url=http://www.starfix.nl/download/WlhabGNtVnpkRjlvYjIxbExtVjRaUT09]everest[/url] of met [url=http://www.starfix.nl/download/Y0dOM01qQXdPRjkyTVRnekxtVjRaUT09]PC Wizard[/url]\n\nEn dan kun je op de website van de fabrikant meestal wel de driver vinden.
Link naar reactie
  • 1 maand later...
ik heb op mijn pc WINDOWS ME alleen doet deze ethernetkaart het er niet op 3Com 3C900B-TPO Ethernet Adapter (Generic) ,maar die doet het weer wel op windows xp, vreemdgenoeg,is er misschien iemand die mij daarmee kan en wil helpen ? en ik kan nergens drivers vinden voor de volgende geluidskaart een terratec audiosystem ews 64 version 1.02 is er misschien iemand die mij asjeblieft ermee kan en wil helpen ? alvast bedankt
Link naar reactie
[QUOTE=EdwardAarts;448940]ik heb op mijn pc WINDOWS ME alleen doet deze ethernetkaart het er niet op 3Com 3C900B-TPO Ethernet Adapter (Generic) ,maar die doet het weer wel op windows xp, vreemdgenoeg,is er misschien iemand die mij daarmee kan en wil helpen ? en ik kan nergens drivers vinden voor de volgende geluidskaart een terratec audiosystem ews 64 version 1.02 is er misschien iemand die mij asjeblieft ermee kan en wil helpen ? alvast bedankt[/QUOTE]\r\n\r\nWel gezocht? In 30 sec:\r\n3com : [URL=\"http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=5&sort=effdt&order=desc&sku=3C900B-TPO\"]http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=5&sort=effdt&order=desc&sku=3C900B-TPO[/URL]\r\nTerratec ews64: [URL=\"http://www.ews64.com/driversinst.html\"]http://www.ews64.com/driversinst.html[/URL]\r\n\r\nSucces , Hans.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...