Ga naar inhoud

Deurrubber loopt aan


Aanbevolen berichten

Op 8-6-2018 om 12:07, HarryO zei:

Ik denk dat je een veel groter probleem hebt. Draait de trommel netjes in het midden van de kuip of meer als een ei? Zit er duidelijk voelbare speling tussen trommel en kuip? Indien speling en draaien als een ei: Of de lagers liggen er uit of je trommelkruis is weggerot. Lagers zijn te vervangen, is wel een stevige klus. Lager set met keringen origineel Miele kost ongeveer € 165. Zijn ook als alternatief verkrijgbaar. Om te bepalen wat er precies defect is (trommel kruis, lagers of beide) moet de kuip wel eerst uit elkaar. Normaal na 11 jaar: Ja en nee. Lagers gaan meestal langer mee. Trommel kruis word aangevreten door vloeibaar zeep en het niet wassen op hoge temperatuur. En breekt dan nvvt af. https://www.sat4all.com/forums/uploads/monthly_05_2013/post-61349-0-39369700-1367680700_thumb.jpg

Beste Harry, zou dit ook kunnen gebeuren bij een wasmachine van 2 jaar oud?

Link naar reactie

Hoi @Susette,

Welkom hier op de community. Ik heb jouw reactie verplaatst en een eigen topic gegeven. Hieronder de link naar het topic waar je je vraag oorspronkelijk had gesteld:

Dat was al een oud topic, zoals Lampje hierboven aangeeft, en we kunnen je beter helpen als je jouw wasmachine gegevens met ons deelt.

En zou je nog even goed kunnen omschrijven wat voor probleem jouw wasmachine precies geeft?

Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...