Ga naar inhoud

Videobewerking


anoniem

Aanbevolen berichten

Mijn vader doet af en toe aan videobewerken, maar hij is geen echte pro. Hij gebruikte altijd Pinnacle Studio 8.0, maar dit is een zeer onstabiel programma met veel foutmeldingen. Hij is op zoek naar een handig, stabiel programma (niet te moeilijk) maar wel met genoeg mogelijkheden om een goede film in elkaar te zetten (dus geen Windows Movie Maker, maar ook geen Adobe Première). Is er iemand die een dergelijk programma kent/gebruikt?
Link naar reactie
Wat jij zoekt, zijn de producten van Sony. Ulead is wel redelijk makkelijk voor de leek, maar na 3 opties bekeken te hebben ben je er wel weer doorheen.. Kijk naar bijvoorbeeld: - Sony Sonic Foundry Vegas Video - Sony Movie Studio Voor de echte starter, en heeft behoorlijk veel mogelijkheden (ook met name opslagmogelijkheden. direct naar allerlei soorten type files. ook bijv asf, mov etc.) Voordeel is dat deze ook alles leest, en niet zelf al gaat zitten sleutelen aan je film beeldverhouding (Ulead wil nog wel eens van een ingeladen breedbeeldfilmpje, een fullscreen filmpje maken...
Link naar reactie
ikzelf gebruik o.a ook Sonic Foundry Vegas Video , niet een bepaald programma voor beginners . bovendien kan je met de trail versie geen gebruik maken van de MPEG-2 encoding . hij zou toch inderdaad wel beter af zijn met Ulead dit soort programma's barst van de mogelijkheden en heeft ook hele mooie dvd templates het is dus bullshit dat je er met 3 stappen doorheen bent, dan ken je het programma niet goed. ik zelf gebruik ook ulead dvd work shop en dvd movie factory.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...