Ga naar inhoud

B5 Papier


anoniem

Aanbevolen berichten

Ik gok in Te koop gevraagd;) Ik zal even voor je googlen ;) Edit: [url=http://www.labels-bags.nl/tyvek-afmeting-stuks-p-2426.html]Dit is, volgens de formaten B5 papier, ahoewel er A5 staat.[/url] Dit zijn er ook nog, maar dan mét luchtbubbeltjes : [url=http://www.jpg.be/kantoor/b5_zak_enveloppen.html]klik[/url] Volgende resultaat: [url=http://www.perfektpak.com/enveloppen/tyvek-akte-enveloppen/tyvek-akte-envelop-176x250mm-wit-type-b5/info]klik[/url] Zoekwoord is: B5 envelop ;) Ik ben er maar van uit gegaan dat je enveloppen bedoelde?
Link naar reactie
Het kan zijn dat TS toch B5-formaat papier bedoelt. B5-formaat zit qua afmeting (176 x 250mm) tussen A4 (210 x 297 mm) en A5 (148 x 210 mm) in. Het wordt veel gebruikt voor boeken, maar ook voor paspoorten en (inderdaad!) enveloppen. @ TS: Waar heb je het voor nodig? Misschien kunnen ze je verder helpen in een gespecialiseerde winkel voor kantoorbenodigdhedenl?
Link naar reactie
[quote:ea0b93ea86="El Barkhuysen"]Het kan zijn dat TS toch B5-formaat papier bedoelt. B5-formaat zit qua afmeting (176 x 250mm) tussen A4 (210 x 297 mm) en A5 (148 x 210 mm) in. Het wordt veel gebruikt voor boeken, maar ook voor paspoorten en (inderdaad!) enveloppen. @ TS: Waar heb je het voor nodig? Misschien kunnen ze je verder helpen in een gespecialiseerde winkel voor kantoorbenodigdhedenl?[/quote:ea0b93ea86] Voorzover ik zie, zijn de linkjes die ik gaf ook echt B5-formaat, en niet A5. Fout gespecificeerd op 't eerste linkje. :) Als't geen enveloppen moeten zijn, zijn ze blijkbaar érg lastig te krijgen en zou ik zoals hier al gezegt werd eens gaan kijken bij een snijder/drukker.
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...