Ga naar inhoud

Waarom werkt num lock niet goed?


anoniem

Aanbevolen berichten

ik heb een toshiba satellite L50-A-1DF en heb een probleem met num lock. als ik num lock indruk hoort er een groen lapje op mijn toetsenbord te gaan branden, maar dat gebeurt niet en de num lock cijfers doen het dan ook niet behalve 6 en 3. maar nu komt het vreemde want als ik bij de: j (dus niet op de j druk maar op de rand ertussen) op het toetsenbord druk gaat het lampje wel branden en doet num lock ook zo als het hoort je kan het aan en uit doen enzovoort. kortom num lock doet het alleen als ik op een bepaalde plaats op het toetsenbord druk. wat kan ik hieraan doen?
Link naar reactie
Als je ALLES geprobeerd hebt en het heeft niet gewerkt, gan dan pas naar: http://www.replacedirect.nl/category/252258-111951/toshiba-satellite-l50-a-1df-toetsenborden.html?prrel=12223048# En daarna kijk je hoe het moet: https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=toshiba+satellite+L50-A-1DF+replace+keyboard&tbm=vid. (Oscar, je hebt gelijk. Ik ging te snel uit van een defect board)
Link naar reactie
Niet te snel de portemonnee tevoorschijn halen. Mogelijk zij de drivers, óók wel stuurprogramma's, niet meer zo up-to-date. Meestal gebeurt dat up-to-date houden automatisch, maar als dat om wélke dan ook, niet gebeurd, dan moet dat effe handmatig, alsnog worden gedaan, stuurprogramma's zijn stukjes software, los van Windows, die de hardware, ofwel onderdelen in de pc/laptop aansturen. Hier heb je de Toshiba site waar de stuurprogramma's kan updaten. http://www.toshiba.nl/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=NL?service=NL Heeft dat niet geholpen, dan een nieuw keyboard
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...