Ga naar inhoud

Mericya

Lid
  • Aantal items

    438
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Mericya's prestaties

  1. Dat wijst op een besmetting van de computer. U kunt uw computer beter na laten kijken op een malware computerforum. http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewforum.php?f=206
  2. Ben u onderstaande link al tegengekomen? Staat OS Support: Windows (all) http://www.techspot.com/downloads/5856-clover.html Na het downloaden eerst scannen met de antivirus die aanwezig is op de computer (voor alle zekerheid). Ik heb niet gedownload, want ik gebuik een Mac.
  3. Zij bij onderstaande link, een uitleg en een mogelijke oplossing van Sharief K. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/i-get-an-error-video-tdr-failure/575fb600-c3e6-4f1e-9fb0-315bd023032f?msgId=971ffc33-0651-42a7-9fac-b4372775ae8f
  4. Als u de Mac nog niet geupgraded is naar Mac OS X Mavericks, dan is de functie via iTunes nog aanwezig (via de knop Info). Vanaf Mavericks is die functie niet meer aanwezig. Om na te gaan welk Mac OS X besturingssysteem uw Mac is, klik links boven bij de Apple en klik op Over deze Mac.
  5. Gebruik RevoUninstaller Free: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
  6. Afhankelijk van welk besturingssysteem. Via Windows computer is het nog mogelijk (iTunes >> knop Info), via Mac alleen mogelijk tot Mavericks.
  7. Doorgestuuurd bericht vindt u terug bij Verzonden berichten. Maar die Instelling kunt u naar wens aanpassen. Kijk bij Instellingen en vervolgens bij de optie "Verzenden en archiveren"
  8. Wil u dat echt weten? http://nl.wikipedia.org/wiki/Ronald_Wayne
  9. Zie de mogelijke oplossing bij onderstaande link: http://www.klachtenkompas.nl/samsung-electronics-benelux/internet-werkt-niet-meer En wellicht die link volgen voor verdere ontwikkeling.
  10. Wil u meer informatie geven? Welk besturingssysteem, computer of tablet (welk merk - type tablet), smartphone enz.?
  11. De reden kan divers zijn. Welke fout code wordt vermeld? Is de laptop vrij van stof?
  12. Zie bij onderstaande link de tweede en derde alinea: https://support.google.com/mail/answer/8494?hl=nl
  13. Wellicht biedt de derde reactie van Mark Justison bij onderstaande link een oplossing: https://discussions.apple.com/message/23432518#23432518
×
×
  • Nieuwe aanmaken...