Ga naar inhoud

Kasander77

Lid
 • Aantal items

  3.517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Kasander77's prestaties

Grootmeester

Grootmeester (8/8)

 • Helpende hand
 • IJsbreker
 • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

1

Community antwoorden

 1. Als je stroom op de RPi zet, zie je dan meerdere ledjes branden?
 2. Je kan een netwerkkabel niet zomaar splitsen zoals je een stroomkabel zou splitsen!! Daar heb je een switch voor nodig! https://www.google.nl/#q=sitecom+switch&tbs=vw:l,p_ord:p&tbm=shop
 3. Extenders krijgen hun signaal via wifi en zetten dat door. Als ze allemaal een ander IP-adres hebben zou je ze kunnen gebruiken. Maar al die mensen komen uiteindelijk toch uit op een en hetzelfde punt. En als iedereen online is kan je je snelheid wel goeiedag zeggen, ongeacht hoeveel extenders of access points je ook hebt hangen. Ga eens denken aan een (veel) zwaarder abonnement. Liefst een glasvezel-abbo. Even een beeldend voorbeeld? Neem een tuinslang waar je iedere 5 meter een sproeier op aansluit. Hoe meer sproeiers er tegelijk actief zijn hoe minder kracht er per sproeier overblijft. Je moet dus krachtiger beginnen.
 4. Helaas, een extender pikt een wifi-signaal op en zet dat door. Die RJ 45 is voor uitgaand signaal bedoeld. Je zou een router kunnen nemen. Deze kan je wel via ethernet aansluiten waarna je het signaal via wifi door zet.
 5. Houd de aan/uit-knop eens een seconde of 10 ingedrukt. Als het goed is(!) gaat de tablet dan uit. Daarna zet je 'm weer aan. Kijken of het probleem dan is opgelost.
 6. Je zegt dat de laptop is opgeladen. Maar wat gebeurd er als je 'm aan de stroom laat? Zie je ook echt helemaal niets meer gebeuren op het scherm van de laptop zelf? Branden er wel ledjes op de laptop?
 7. Kies voor een handig nano-model: https://www.google.nl/#q=wifi+nano+usb&tbm=shop Vooral verkrijgbaar in USB2. En als antwoord op je vraag kan ik je zeggen dat het gewoon kan.
 8. Apple heeft hier in niet het alleenrecht. Net even uitgeprobeerd en het blijkt dat de smartphones (allen op Android) een lagere snelheid hebben dan de laptops (Linux/Windows). Blijkbaar zijn de antennes van smartphones mindere kwaliteit of ze zijn net iets te klein.
 9. Zorg eerst dat je persoonlijke bestanden veilig staan buiten je computer. Doe dan een verse installatie. Of beter gezegd, had het een paar dagen geleden gedaan toen het nog "gratis" was.
 10. Mag ik je er wel even op wijzen dat de "upgrade" vanaf gister niet meer gratis is...
 11. Het is een handleiding voor de Technical Preview. Dit is dus een verouderde handleidng en is allang over z'n houdbaarheidsdatum heen. Net als de "gratis upgrade" naar W10.
 12. Op een test-pc met W10 heb ik gemerkt dat het soms vrij lang kan duren voordat je een voorbeeld krijgt van een foto. De rest van die pc is trouwens ook trager geworden. Je kan rechts klikken met de muis op de foto om een andere app te gebruiken om de foto te openen. Wat doet bijvoorbeeld Paint met de foto?
 13. Je krijgt vast wel een of andere melding op je scherm waarmee je verder geholpen kan worden. Je vraag geeft te weinig info om er iets mee te kunnen. Dus welke melding(en) krijg je? Welke game(s) doet/doen het niet? Wat voor een computer heb je? En een van de belangrijkste: Welke videokaart?
 14. Je kan het zelf gemakkelijk checken bij http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V
 15. Het is geheel afhankelijk van de aansluiting die de camcorder heeft. Kijk eens bij https://www.google.nl/#q=analoge+camcorden+aansluiten+op+computer&tbm=vid of er wat voor je bij zit. Anders moet je hier het merk en type even doorgeven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...