Ga naar inhoud

Kasander77

Lid
 • Aantal items

  3.517
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door Kasander77

 1. Als je stroom op de RPi zet, zie je dan meerdere ledjes branden?
 2. Je kan een netwerkkabel niet zomaar splitsen zoals je een stroomkabel zou splitsen!! Daar heb je een switch voor nodig! https://www.google.nl/#q=sitecom+switch&tbs=vw:l,p_ord:p&tbm=shop
 3. Extenders krijgen hun signaal via wifi en zetten dat door. Als ze allemaal een ander IP-adres hebben zou je ze kunnen gebruiken. Maar al die mensen komen uiteindelijk toch uit op een en hetzelfde punt. En als iedereen online is kan je je snelheid wel goeiedag zeggen, ongeacht hoeveel extenders of access points je ook hebt hangen. Ga eens denken aan een (veel) zwaarder abonnement. Liefst een glasvezel-abbo. Even een beeldend voorbeeld? Neem een tuinslang waar je iedere 5 meter een sproeier op aansluit. Hoe meer sproeiers er tegelijk actief zijn hoe minder kracht er per sproeier overblijft. Je moet dus krachtiger beginnen.
 4. Helaas, een extender pikt een wifi-signaal op en zet dat door. Die RJ 45 is voor uitgaand signaal bedoeld. Je zou een router kunnen nemen. Deze kan je wel via ethernet aansluiten waarna je het signaal via wifi door zet.
 5. Houd de aan/uit-knop eens een seconde of 10 ingedrukt. Als het goed is(!) gaat de tablet dan uit. Daarna zet je 'm weer aan. Kijken of het probleem dan is opgelost.
 6. Je zegt dat de laptop is opgeladen. Maar wat gebeurd er als je 'm aan de stroom laat? Zie je ook echt helemaal niets meer gebeuren op het scherm van de laptop zelf? Branden er wel ledjes op de laptop?
 7. Kies voor een handig nano-model: https://www.google.nl/#q=wifi+nano+usb&tbm=shop Vooral verkrijgbaar in USB2. En als antwoord op je vraag kan ik je zeggen dat het gewoon kan.
 8. Apple heeft hier in niet het alleenrecht. Net even uitgeprobeerd en het blijkt dat de smartphones (allen op Android) een lagere snelheid hebben dan de laptops (Linux/Windows). Blijkbaar zijn de antennes van smartphones mindere kwaliteit of ze zijn net iets te klein.
 9. Zorg eerst dat je persoonlijke bestanden veilig staan buiten je computer. Doe dan een verse installatie. Of beter gezegd, had het een paar dagen geleden gedaan toen het nog "gratis" was.
 10. Mag ik je er wel even op wijzen dat de "upgrade" vanaf gister niet meer gratis is...
 11. Het is een handleiding voor de Technical Preview. Dit is dus een verouderde handleidng en is allang over z'n houdbaarheidsdatum heen. Net als de "gratis upgrade" naar W10.
 12. Op een test-pc met W10 heb ik gemerkt dat het soms vrij lang kan duren voordat je een voorbeeld krijgt van een foto. De rest van die pc is trouwens ook trager geworden. Je kan rechts klikken met de muis op de foto om een andere app te gebruiken om de foto te openen. Wat doet bijvoorbeeld Paint met de foto?
 13. Je krijgt vast wel een of andere melding op je scherm waarmee je verder geholpen kan worden. Je vraag geeft te weinig info om er iets mee te kunnen. Dus welke melding(en) krijg je? Welke game(s) doet/doen het niet? Wat voor een computer heb je? En een van de belangrijkste: Welke videokaart?
 14. Je kan het zelf gemakkelijk checken bij http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V
 15. Het is geheel afhankelijk van de aansluiting die de camcorder heeft. Kijk eens bij https://www.google.nl/#q=analoge+camcorden+aansluiten+op+computer&tbm=vid of er wat voor je bij zit. Anders moet je hier het merk en type even doorgeven.
 16. Volgens http://sony-eur-eu-nl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/99502/session/L2F2LzEvdGltZS8xNDY5ODg4NzAzL3NpZC9jV1FNVlBXbQ%3D%3D zou het moeten kunnen. Scroll ook even bijna helemaal naar beneden om te kijken wat "*1" betekend. Kan belangrijk zijn!!
 17. http://computertotaal.nl/digitaal-lezen Maar als je iets wilt scannen kan je natuurlijk ook je smartphone erbij nemen! Als je Android hebt kan CamScanner gebruiken uit de store. Wel even zo afstellen dat die de scans ook als JPG bewaard. Start CS app Kies hamburgermenu Setiings Scan Enhance Mode = Original Auto Save to Album = Yes
 18. Dat bericht zou in de prullenbak terecht gekomen moeten zijn. Kijk anders ook even online.
 19. Zeker nadat je de "upgrade" hebt gedaan naar W10? Gewoon even opnieuw downloaden en installeren.
 20. Als je computer naar behoren loopt heb je het helemaal niet nodig! Hooguit wat nieuwe videodrivers maar dat is meer afhankelijk wat die kaart nodig heeft. Speel je veel zware games dan is het dus wel nodig. Wordt de computer voor "Office & Internet"gebruikt dan zou ik het hele programma netjes verwijderen.
 21. Windows 10 op een usb-stick (als je het al lukt) is net zo traag als tegenwoordig een 14k4-modem gebruiken voor je internet. Daarbij moet je toch altijd al zorgen voor een behoorlijke backup van je persoonlijke bestanden. Je kan beter een boot-usb maken met Linux Mint mate.
 22. Mocht dat gebeuren dan kan je MOGELIJK slachtoffer zijn van een inbraak.
 23. Dan staat er mogelijk geen startpagina ingesteld. De browser start dan met een lege pagina.
 24. Dat van die vrouw is hetzelfde ge*** als dat voetbal voor mannen is.... Kijk even op https://sites.google.com/site/ilovemyrpi/04---sd-kaart-voorbereiden/01---windows/01---sd-formatter en vervang sd voor usb-stick. Haal de iso binnen met het hulpprogramma op https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 En zet de ISO op de stick met https://sites.google.com/site/ilovemyrpi/04---sd-kaart-voorbereiden/01---windows/03---win32diskmanager Tot 29 juli is het gratis. Daarna mag je betalen.
 25. Jammer dat je er niet bij verteld welk besturingssysteem en welke browser je gebruikt. We pakken even de twee meest gebruikte: Internet Exploerer: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/318378 Firefox: Verwijderen met Revo Uninstaller free, FF downloaden en opnieuw installeren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...