Ga naar inhoud

Wat is Dataverkeer???


anoniem

Aanbevolen berichten

[quote:354f9a47ad="koelekarel"]beste allemaal, ik ben van plan om zelf een site te maken, maar wat is dataverkeer (domme vraag)? en wat houd hosting in? alvast bedankt!![/quote:354f9a47ad] Dataverkeer kijk voor een omschrijving op deze site: http://www.techzine.nl/begrippen/D Voor hosting kijk op deze site: http://www.strato.nl/hosting/index.html
Link naar reactie
Dataverkeer is al het verkeer van en naar de server.... het opvragen van een website, het downloaden van bestanden maar ook het uploaden via ftp of het gebruik van email. Per hostingprovider kan er wat verschil zitten in de manier van verwerken. Hosting is, simpel gezegd, plek bieden voor een website. Een hoster heeft een server en daarop kun je je website plaatsen. Deze wordt dan 'gehost'.
Link naar reactie
[quote:26debb9744="koelekarel"]bedankt allemaal, ik heb nog maar 1 vraag: is 25GB dataverkeer per maand genoeg om een paar keer in je e-mail te kijken en ongeveer 100 bezoekers per dag aan te kunnen?[/quote:26debb9744] Het ligt er maar helemaal aan wat voor een content je op je site aanbiedt. Filmpjes, foto's? Voor een gewone website lijkt het me aan de hoge kant. Je kan ook wat lager beginnen en dan bekijken hoeveel dataverkeer je werkelijk nodig hebt en dan je pakket aanpassen. Upgraden kan bij de meeste wel.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...