Ga naar inhoud
  • 0

fax vanuit XP


anoniem

Vraag

met mijn oude Windows 95 was het eenvoudiger om een fax te versturen dan vanuit XP. Via de Wizard van de virtuele printer kom ik niet verder dan een fax gereed maken, maar het lukt mij niet die te versturen.In de fax-console staan wel keurig mijn mislukte pogingen.Of moet ik weer net als vroeger een analoge verbinding maken vanuit PC naar telefoon?
Link naar reactie

Aanbevolen berichten

  • 0
een drietal websites zijn m.i. identiek, ook de laatste komt net retour als undelivered. Komt misschien omdat bij de ontvanger de fax niet aanstaat, hoewel? De site van Gerben kost € 50.-- en daar zijn er meerdere van, zowel eenmalig als abonnement etc. Ik probeer nog steeds mijn XP tot faxen te krijgen, heb inmiddels via de wizard de XP-fax geïnstalleerd. Ook hier lukt het niet. Als modems zie ik bij mij: [img:9ebe481d8b]http://i25.tinypic.com/2cct7wy.jpg[/img:9ebe481d8b] wat zou ik verkeerd gedaan kunnen hebben? Inmiddels wel een telefoondraadje van pc naar telefoon verbonden.
Link naar reactie
  • 0
Veel tips hier [img:fca6a593c1]http://ludit.kuleuven.be/internet/kotnet/images/dialstudw2k4.jpg[/img:fca6a593c1] http://ludit.kuleuven.be/internet/kotnet/dialpersw20.html http://support.microsoft.com/kb/321639/nl http://www.postbank.nl/zakelijk/ing/pz/page/article/detail/0,3049,1911_61457543_66134026,00.html?linktype=int nog een voorbeeld plaatje [img:fca6a593c1]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/c00034563.jpg[/img:fca6a593c1]
Link naar reactie
  • 0
Ik zie in het bericht van (inmiddels gisteren) 4.13u dat er wel 4 modems in je apparaatbeheer staan. Dat lijkt me te veel van het goede. Die zou ik dus eerst maar eens weggooien. Daarna het modem dat je hebt aangesloten installeren. Mogelijk herkent windows het wel. Bij mij werd een oud extern Hayes-modem zondermeer herkent, maar anders kan het toch via 'add new hardware'? Als je beschikt over outlook (niet express, maar de officeversie) kun je ook vanuit outlook faxen.
Link naar reactie
  • 0
oeps, over beide antwoorden moet ik behoorlijk nadenken, aangezien ik weinig steun heb als ik het niet voor elkaar krijg.Als J.B. schrijft"mogelijk herkent Windows het wel", maar als dat niet gebeurt? In apparaatbeheer staan inderdaad 3 x dezelfde standaardmodems 19200. Als ik er één wil verwijderen komt er wel de bekende waarschuwing dat het apparaat niet meer zal werken. En kan ik dat modem vervolgens uit het moederbord haal en terugprik? Blijft over dat ik het (de mogelijkheid om vanuit pc te faxen) voor een vriend aan het uitproberen ben, dus je vraagt je af waarom ik dit mezelf allemaal aandoe..
Link naar reactie
  • 0
Kijk eens of je hier de driver kan downloaden? http://www.sweex.com/service.php?sectie=drivers&action=zoeken&productgroep=7 Is het trouwens een Sweex modem? Anders op de website van de fabrikant kijken of je een driver kan downloaden en deze installeren. Heb je meer informatie over het type modem, merk en modelnummer?
Link naar reactie
  • 0
inmiddels al weer heel wat reacties verzameld. Bijkomend probleem is (nog steeds) dat ik geen email-melding krijg als er een reactie binnen komt. heb daartoe een tijdelijke snelkoppeling van deze C!T-bladzijde gemaakt. 1) Gerben: volgens mij is/zijn modems wel geïnstalleerd.In apparaatbeheer zijn er geen foutmeldingen. Het gaat m.i. om een V9XHAM1394 en om een (3 x geïnstalleerde) "standaardmodem"19200. Als ik de diagnostische instellingen oproep komt er wel een melding"dit modem reageert niet" Wellicht zit 'm daar de crux. 2) Tomvdlee: nee dat Sweexmodem is verleden tijd.Indertijd heette het dat je met isdn niet kon faxen, maar dat kon wel. 3) Andre@home: de drie websites zal ik bekijken. Voorts refereer ik nog even naar mijn antwoord eerder vandaag om 07.20 u. Wellicht wordt het tijd voor een sessie met CrossLoop.
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...