Ga naar inhoud

EZ-Bios op harde schijf


Aanbevolen berichten

Bij het installeren van een MAXTOR harde schijf uit een oude computer krijg ik de boodschap adt mijn schijf niet door mijn ROM Bios wordt herkend en er een EZ Bios op is geinstalleerd. Of ik die maar wil verwijderen. Wire kan mij in het kort vertellen wat een EZ Bios is of waar kan ik literatuur vinden wwar ik wat erover kan vinden. Met dank
Link naar reactie
Bij Western Digital (andere HD fabrikant) kun je de data lifeguard tools downloaden: http://support.wdc.com/download/index.asp#dlgtools Dit maakt een opstartbare diskette aan, waarmee je o.a. EZ-BIOS kunt deïnstalleren. Ik hoop dat ie op je Maxtor schijf werkt, ander kun je nog altijd Maxblast uit proberen: http://www.maxtor.com/en/support/downloads/maxblast3.htm Ik weet alleen niet zeker of daar met EZ-Bios gewerkt wordt.
Link naar reactie
Ik heb ook ooit een Maxtor in een oude PC gehad en MaxBlast gebruikt om hem volledig aan te kunnen spreken. Volgens mij werkte dat idd met EZ-Bios. Heb ook een Western Digital HDD gehad, ook met EZ-Bios. Het zal dus niet uitmaken welke v.d. twee je gebruikt om EZ-Bios te verwijderen, denk ik. Succes!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...