Ga naar inhoud

Foto's op digitale camcorder naar pc halen


Aanbevolen berichten

Dag kenners, Ik heb een Sony digitale camcorder, model dcr-trv16e. Op dat ding zit een knopje waarmee je foto's in een resolutie van 800.000 pixels kunt maken die dan volgens mij op het bandje in het apparaat moeten worden opgenomen. Ik heb echter geen idee hoe ik die foto's kan terugvinden en hoe ik ze op de pc krijg. De bijgeleverde Pixela-software geeft daar geen mogelijkheden voor en ook Pinnacle Studio 8, dat ik erbij heb gekocht, biedt geen oplossing. Iemand een idee? ciao bart
Link naar reactie
Volgens [url=http://www.imagemixer.com/E/imx/index.htm]Pixela Imagemixer[/url]: Import Mode: Capturing still pictures and images from digital cameras. (DSC Capture mode) Capturing images by digital video cameras through i.LINK. (DVC Capture mode-i.LINK capture, For Windows OS only) Als je helemaal niet kan capturen, dan staat [url=http://www.imagemixer.com/E/imx/support/SONY/base/016.htm]hier[/url] mogelijk een oplossing.
Link naar reactie
Pixela biedt de mogelijkheid om tijdens het afdraaien van een filmpje, op een knop te klikken om zo beeldjes van zeer slechte kwaliteit te capturen. Dat is niet wat ik bedoel; op de camcorder zelf zit een knop waarmee je foto's kunt maken in een redelijke resolutie van 800.000 pixels. Ik heb vaak op die knop gedrukt en bandjes gecaptured, maar de aldus gemaakte foto's zijn nergens meer terug te vinden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...