Ga naar inhoud

(S)VCD met ondertiteling.


Aanbevolen berichten

Ja en Nee.... Niet als VCD maar wel als Super VCD Je heb alleen een aurorings programma nodig en dan kun je dit zonder meer in Nero of zo branden. Ik gebruik zelf een programma van Phillips voor het maken van de SVCD's kost wel wat maar er is op het net ook een oudere versie te vinden die gratis is! Let wel dit is geen programma om de bestanden te coderen maar om een menu en ondertitels en andere extra's te maken!! op mijn site heb ik een aantal links staan wie wet heb je er wat aan..
Link naar reactie
ja dat gaat www.vcdhelp.com--> faq-->subtitles en hier de progjes downen en handleiding lezen.[img:a6295c1c14]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:a6295c1c14][img:a6295c1c14]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:a6295c1c14][img:a6295c1c14]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:a6295c1c14]
Link naar reactie
[quote:e8714cefee="Long John"]Ja en Nee.... Niet als VCD maar wel als Super VCD Je heb alleen een aurorings programma nodig en dan kun je dit zonder meer in Nero of zo branden. Ik gebruik zelf een programma van Phillips voor het maken van de SVCD's kost wel wat maar er is op het net ook een oudere versie te vinden die gratis is! Let wel dit is geen programma om de bestanden te coderen maar om een menu en ondertitels en andere extra's te maken!! op mijn site heb ik een aantal links staan wie wet heb je er wat aan..[/quote:e8714cefee] Hoi, Kan je me de naam van dat programma vertellen?
Link naar reactie
[quote:e0adf1f370="lardy"]ja dat gaat www.vcdhelp.com--> faq-->subtitles en hier de progjes downen en handleiding lezen.[img:e0adf1f370]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:e0adf1f370][img:e0adf1f370]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:e0adf1f370][img:e0adf1f370]http://www.plaudersmilies.de/happy/xyxwave.gif[/img:e0adf1f370][/quote:e0adf1f370] Ik heb dat net eens gedaan, die progjes gedownload en geprobeerd een ondertitel aan een film toe te voegen. Alles gaat goed tot ik de VDR-file in TMPGenc moet laden. Hij geeft een foutmelding en zegt dat opnieuw installeren misschien zin heeft. dat heb ik geprobeerd, maar geen resultaat. Ik heb precies de handleiding gevolgd volgens mij. Wat kan er mis zijn?? De precieze foutmelding is: "Deze toepassing kan niet worden gestart omdat MSVCR70.dll niet kan worden gevonden. Het opnieuw installeren van deze toepassing kan dit probleem oplossen"
Link naar reactie
Is iets van een runtime library van visualstudio (proggie waarmee jouw prog is gemaakt). De maker van het programma moet een update leveren, wellicht kan je hem ook vinden bij msoft of hier : http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr70 Het ding moet in je windows/system map of winnt/system32(w2k/XP) map, wel daarna ff rebooten.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...