Ga naar inhoud

AEG Lavamat 1455 Deur


theo-49

Aanbevolen berichten

Probeer de foutcode eens uit te lezen. Zet de machine aan op Wit/Bont 40 graden en start hem op. Laat hem draaien en druk dan de toetsen Voorwas en Vlekken samen in en houd deze een minimaal 5 seconden ingedrukt. De lampjes Einde en Start/Pauze gaan nu knipperen in een bepaald patroon. Wat is dit patroon?
Link naar reactie
Oke, 2de procedure. - Zet de machine in de uit stand. - Druk de toetsen Voorwas en Vlekken/Intensief samen in en houd deze ingedrukt. - Draai de programma knop naar de eerste stand (Wit/Bont 95) en laat de toetsen los als de lampjes op de machine gaan knipperen. - Draai de programma knop door naar de 10de positie Wol/Zijde 30(met de klok mee !!). - De foutcode word nu aangegeven door het knipperen van de Einde en Start/Pauze lampjes. Wat is het knipper patroon? - Draai de programma knop door naar de Uit positie.
Link naar reactie
  • 2 weken later...
De 2de procedure werkt ook niet. na wat uitproberen, gaan (na de twee knopjes indrukken en linksom stand kort centrifugeren) alle lampjes branden.Nu start;lampjes spoelen,centrufugeren en einde gaan branden;hij gaat nu water nemen. Na normaal te pompen,gaat het lampje deur open weer natjes op groen. probleem verholpen. harry bedankt voor de ondersteuning.
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...