Ga naar inhoud

snelheden copieren bestanden


Aanbevolen berichten

Hoi\r\n\r\nIk ben opzoek naar mensen die mij kunnen vertellen welke wireless/ap router hebben merk en type en welke netwerkadapter in laptop hebben zitten en welk hun snelheid is om files te copieren in eigen netwerk ik heb al veel goede reviews gelezen over de Asus RT-AC66U router die 1750 Mbps aan kan mits aanschaf van externe wlan adapter van asus.Heb nu een oude dlink dir-615 met een 150 Mbps wireless adapter. Voor mij is het belangrijk in mijn netwerk op grote files dvd\'s van de laptops over te zetten naar mijn synology nassen. Nu zit ik op 5 Mb/sec wat bijna 20 a 22 min duurd voor 1 film op de nas staat.\r\nNu wilde ik even weten of er mensen waren die mij hier een antwoord op kunnen geven hoe snel zij kunnen copieren van laptop naar nas of andere pc?\r\n\r\nAlvast vriendelijk Dank\r\nDave
Link naar reactie
[QUOTE=Marc H;638761]Het enige wat ik je kan aanraden, ga over op bedraad, en dan gigabit. Ik weet het, het kan een ramp zijn om aan te leggen, maar draadloos is gewoon niet geschikt grote hoeveelheden data.[/QUOTE]\r\n\r\nMarc heb jij ervaring met een een usb to gigabit ethernet adapter ?\r\n\r\n[URL=\"http://be.startech.com/nl/Industriele-Verbindingen/Netwerkadapters/USB-2-naar-Gigabit-Ethernet-Netwerkadapter~USB21000S2\"]http://be.startech.com/nl/Industriele-Verbindingen/Netwerkadapters/USB-2-naar-Gigabit-Ethernet-Netwerkadapter~USB21000S2[/URL]\r\n\r\ndit is dan mss een betere oplossing?
Link naar reactie
[QUOTE=duckman;638762]Marc heb jij ervaring met een een usb to gigabit ethernet adapter ?\r\n\r\n[URL=\"http://be.startech.com/nl/Industriele-Verbindingen/Netwerkadapters/USB-2-naar-Gigabit-Ethernet-Netwerkadapter~USB21000S2\"]http://be.startech.com/nl/Industriele-Verbindingen/Netwerkadapters/USB-2-naar-Gigabit-Ethernet-Netwerkadapter~USB21000S2[/URL]\r\n\r\ndit is dan mss een betere oplossing?[/QUOTE]\r\n\r\nZou ik niet doen. Maximum praktische doorvoersnelheid van usb2 is 35mbps. Die van een gigabit netwerk zo rond de 100mbps.
Link naar reactie
Je hebt dat soort adapters ook voor USB 3. Als je computer een USB 3 poort heeft is dat te overwegen. Maar als je computer USB 3 heeft, is de kans groot dat je al een gigabit netwerkaansluiting hebt. Mocht dat toch niet zo zijn, overweeg dan liever een inbouw-netwerkkaart dan zo\'n usb-oplossing.
Link naar reactie
[QUOTE=Jeroentje94;638763]Zou ik niet doen. Maximum praktische doorvoersnelheid van usb2 is 35mbps. Die van een gigabit netwerk zo rond de 100mbps.[/QUOTE]\r\n\r\nKlop (bijna), echter ben je wel sneller dan wanneer je draadloos werkt vermoed ik (geen praktijk ervaring mee).\r\n\r\nAls ts het nou eens ging testen en zijn ervaringen zou meedelen..........:)\r\n\r\nM.v.g. Niels
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...