Ga naar inhoud

Vertaling naar Tibetaans


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Ik denk dat je dochter hier wel kan vinden wat zij zoekt, houd er wel rekening mee dat sommige NL woorden niet bestaan in een andere taal (zoals transistor) en er ook woorden kunnen zijn die niet geschreven mogen worden en daarom ook niet bestaan bijvoorbeeld (hond).\n\n[url]http://www.tibetaansetaal.nl/[/url]\n\n[url]http://www.xs4all.nl/~wjsn/tibetan.htm[/url]\n\n[url]http://www.stichtingkhorlo.nl/bestuur.html[/url]
Link naar reactie
Ik ben bang dat het dan vertalingen worden via de daarvoor reeds aanwezige websites. Het is belangrijk dat spelling en grammatica juist zijn omdat het voor een tatoeage is. Ik zoek dus iemand met echt verstand van zaken op dat gebied. Via die websites kom ik zelf ook wel tot een resultaat maar kan niet beoordelen of het dan correct is.
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;566589]Ik ben bang dat het dan vertalingen worden via de daarvoor reeds aanwezige websites. Het is belangrijk dat spelling en grammatica juist zijn omdat het voor een tatoeage is. Ik zoek dus iemand met echt verstand van zaken op dat gebied. Via die websites kom ik zelf ook wel tot een resultaat maar kan niet beoordelen of het dan correct is.[/QUOTE]\r\n\r\nOK! Je weet al een heleboel, maar er zijn meer wegen die naar Tibet leiden dan de Chinese, het internet is groot en er gaan jaarlijks veel mensen de berg op en die hebben allemaal sherpa\'s nodig.
Link naar reactie
  • 3 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...